25 Септември, 2018 12:20 2 207 8

Трима зад решетките за наркотици

  • наркотици-
  • марихуана-
  • амфетамин
Трима зад решетките за наркотици - 1

Около 00,10 часа на 22 септември е извършена проверка на 25- годишен самоковец.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа, след като у него служителите на реда открили топче суха зелена тревиста маса с тегло около три грама, реагираща на марихуана.

На следващата нощ в ареста на районното управление в Самоков, за притежание на дрога, попаднал и втори млад мъж. При извършената му проверка, от 20-годишния жител на с. Райово са иззети ръчна мелничка, съдържаща около два грама суха зелена тревиста маса, реагираща на марихуана, както и две бучки амфетамин с тегло около един грам.

При последвалото претърсване в дома му криминалистите намерили и иззели 23 стръка оставени за сушене канабисови растения с тегло около 500 грама. Криминално проявеният и осъждан младеж е задържан за срок до 24 часа. По двата случая са образувани досъдебни производства.

При идентична полицейска операция, около 22.30 часа на 21 септември, на паркинг в гр. Костенец, служители на районното управление в града задържали 21- годишен местен жител, държал пликче с около 1.5 грама суха зелена тревиста маса, реагираща на канабис. По случая е регистрирана преписка за извършено престъпление по чл. 354А от НК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цуки

    5 1 Отговор
    Зад решетките но за малко.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 BatkoPsihopatko

    15 1 Отговор
    Родната полиция регистрира ПОРЕДНОТО ГЕРОЙСТВО хващайки КРУПНИ престъпници!
  • 4 Курти

    12 0 Отговор
    Да се узкони производството и търговията и единствените коите ще страдат са милиционерите и дружките им. Просто е.
  • 5 Анонимен

    2 0 Отговор
    За 3 гр затвор, за килограм, почивка, на Бахамите,
  • 6 Kilaaaataaa

    2 0 Отговор
    За кокошка няма прошка за милиони няма закони
  • 7 Адмирации

    1 1 Отговор
    Браво на милицията ! Пребориха 'криминално проявените' и 'осъжданите' ! Алилуя!

    Единия си взел колкото да изкара уикенда, другият - вечерта, а третия бил имал 500 грама. Обаче полицията мери и листата (барабар със стъблата) за 'грамаж', който факт от 'факти.бг' го пропускате по една или друга причина.

    Във връзка с желанието на факти.бг да предизвиква адекватни дебати и дискусии, питам:
    - Кога е последният път, когато писахте за някой, хванат на КОЯТО И ДА Е ГРАНИЦА с двуцифрено число килограми от каквото и да е? Беше ли това десетилетие, или беше само парламата по времето на комисията "Кушлев" ? Да, може би брендовия комбайн на дунавската митница е изключение. Изключение, постигнато заради чуждестранна полиция обаче.

    Маркирате малкото 'младежи', решили да не избягат от България с 'криминално проявен', 'задържан', 'осъждан' за цяла младост ( може би и цял живот? ), заради някакви смешни 'нарушения'. Били намерили ръчна мелничка със суха тревиста маса. Как пък не намериха един тест за интелигентност да се видят, че има хора със синдром на Даун ( с уважение към болните - не искам да ги обиждам на 'български полицай'! ), които са по-адекватни за длъжността 'полицай'.

    После ще питате що никой не ми чете новините. 'ми, 'щото избягахме.

    Но, все пак, благодаря! И на образователната система, че ни подготвя много добре за емиграция ( било то чужди езици или общо образование );
    и на полицията благодаря, че показва ежедневно необходимостта да ценя
  • 8 БЪЛГАРИНА

    1 0 Отговор
    БРАВО НА ПОЛИЦИЯТА НО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВТОРАЧВАТ В "КАНАБИСА" ЗАЩОТО ПРЕДСТОИ НЕГОВОТО ЛЕГАЛИЗИРАНЕ В БЛИЗКО ВРЕМЕ
    И СЪЩО НЕ Е ЗА ЗАТВОР ТОЗИ КОЙТО ПУШИ....