25 Септември, 2018 12:43 1 011 7

Премиерът се срещна с Ципрас и Чавушоглу в Ню Йорк

  • бойко борисов-
  • сащ
Премиерът се срещна с Ципрас и Чавушоглу в Ню Йорк - 1

Премиерът Бойко Борисов се е срещнал с гръцкия премиер Алексис Ципрас и турския външен министър Мевлют Чавушоглу в рамките на Общото събрание на ООН в Ню Йорк. Това стана ясно от публикация във фейсбук профила на премиера.

Борисов е в Ню Йорк, заедно с вицепремиера Екатерина Захариева. Вчера той участва в срещата на високо равнище "Глобален призив за действие за справяне с проблема с наркотиците", организирана по инициатива на президента на САЩ Доналд Тръмп.

Премиерът се срещна с Ципрас и Чавушоглу в Ню Йорк

По-късно премиерът взе участие и в среща на върха за мира, носеща името на Нелсън Мандела. А след това се включи и в традиционната вечеря, организирана от президента на САЩ и съпругата му, припомня в. „24 часа“.

Борисов проведе и множество двустранни срещи, между които с президента на Египет, с премиера на Грузия, премиера на Канада и др.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    6 4 Отговор
    Да живее българо турската дружба
  • 2 Месут

    4 6 Отговор
    Да живее велика Турция! 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
  • 3 Санчо

    5 0 Отговор
    Ама казаха ли си нещо или само снимка? Таз колекция от снимки я плащат самоубиващите се от безизходица бьлгари. Ако ще да ми се сьрди премиера(по Вежди Рашидов).
  • 4 Кълвач

    4 0 Отговор
    Лъже, както винаги! С никой не се е срещал, а си е правил снимки, с тоя и ония!
    И, колко ни струва тоя масраф?
  • 5 хаха

    5 0 Отговор
    Отиде на другия край на света, за да се види с комшиите!
  • 6 ха ха ха

    4 0 Отговор
    Кефи ме самодоволната му физиономия. Кефи в кавички!
  • 7 Тодоров

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "А след това се включи и в традиционната вечеря, организирана от президента на САЩ и съпругата му". Те това - ВЕЧЕРЯТА, да се наплюскат и после да се хвалят. Другото е празни приказки, двустранните срещи са тип "лафче" и снимки за отчитане на командировъчните.