Last news in Fakti

24 Септември, 2018 17:34 13 964 39

Извънредна ситуация и голямо задръстване в тунел „Ечемишка“ (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • тунел "ечемишка"

Страшно задръстване е станало на магистрала "Хемус" около тунел „Ечемишка“. Това стана ясно от пост във фейсбук, където според жена, споделила снимките от случващото се е станала катастрофа. До момента обаче няма потвърждение за подобен инцидент.

Според други постове причината за тапата е, че в тунела колите се движат само в едната лента.

„Колоната продължава дори след тунела“, пише жената, заснела случващото се.

Видеото може да видите ТУК!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стефан

    33 54 Отговор
    E KAKB0 ПЪК ТОЛКОВА Е СТАНАЛО.А ТИР.ОВЕТЕ ДЕТО СТОЯТ И ВИ ЧАКАТ КЕФА.НА ТАКИВА ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ВЗЕМАТ ТЕЛЕФОНИТЕ И ЗАБРАНА ЗА ПОЛЗВАНЕ.
  • 2 Дискордиа

    72 38 Отговор
    Стефане, ти сигурно си тираджия, а от вас по тъпо и нахално племе са само циганите от столипиново!!! Вас трябва човек да ви прави път, да ви дава предимство и ако може да нямате ограничения на скоростта и почивките, а хората с леките автомобили ако може да не се движат изобщо. Е не става брат ми, да беше станал космонават като искаш да летиш над другите!!! Айде седи си в кабината и си рупай чесъна и чакай да ви пуснат да се движите и по-бавно че идва ловния сезон и карам с чифтето!!!

    Коментиран от #4, #15, #27, #32

  • 3 Галин

    39 7 Отговор
    Тук като видят задръстване на магистрала веднага се вадят телефони и се почва с постове коментари и т.н. А в Германия примерно километричните задръствания по магистралите са нещо обичайно....

    Коментиран от #22

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Будалата

    42 2 Отговор
    Тръгвай те по рано на път. Задръстванията са нещо нормално в Европа. Но ми прави впечатление културата на движение и аварийната лента е напълно празна и пуста. Там могат да минат коли на Полиция, Бърза помощ и Пожарна. Никакви тарикати с черни лимузини свирещи и псуващи.Те това е в нормална Европа.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 123

    13 5 Отговор

    До коментар #4 от "Николов":

    По кротко колега! Току виж си се напрегнал преди да ти връчат Нобеловата награда за мир! Ако не сте вие, все някои друг ще ги достави, все пак за пари го правите! Колкото вашата работа е важна, то толкова е и на другите! Ок!
  • 8 бат мишо

    13 5 Отговор
    до 123
    и колега като не сме ние ТЕС ДРУГИТЕ НА НАШЕ МЯСТО с ко ще ги возят тес стоки - със силата на джедаите ЛИ АДЖЕБА - особено след като любимите ви демократи СЪСИПАХА най евтиния сухоземен транспорт че чак се разграбифа релси и гари
    и са ЗОРЛЕМ фалира и въздушен и ЖП транспорт.....
    А сетих са извинявай моя жрешка - тес другите ще возят с каруци
    ОСВЕН АКО И ТЕ СА ТИРАДЖИИ ДЕ тес дет викаш че щели да додат на наше място ......а ти дупарата можеш да си я пренесеш и с рейса и с мотор и с колело КЪТ В ЦЯЛА ЕВРОПА И АЗИЯ

    Коментиран от #16

  • 9 Шароу

    0 0 Отговор
    Супата
  • 10 Кислород

    8 2 Отговор
    Странно, като млади и умни защо никой не се сети, че ако има задръстване в тунел ... и колите 100% работят - е възможно кислорода да свърши много бързо и да се стигне до голяма трагедия. Толкова се зомбирахме с това как е на запад, че даже и немисленето копираме от там.
  • 11 Гост

    10 1 Отговор
    2012г. Зверска тапа на Хемус. Лилито маха ръководството на Автомагистрали ЕАД. Две години нито зиме,нито лете няма тапи и ТИР-овете не се спират,защото винаги е имало две ленти в натовареното направление,а зимата влекачи за тежките машини. Компетентно ръководство,но от сиромаси. Старите обаче грабили държавното предприятие 20 и кусор години си плащат на партийте и Орешко ги връща на власт. Търпи народе!
  • 12 гост

    15 16 Отговор
    Ами селяните ако си бяха седели по селата ,а не да се правят на граждани , сега нямаше да висят по задръствания.

    Коментиран от #21, #28

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 гост

    5 2 Отговор
    ТИР-овете са виновни, слушайте Тиквата кво ви казва.
    P.S. Ремонтите са бавни, за сметка на това много качествени.
  • 15 Софоцшвпдд

    13 5 Отговор

    До коментар #2 от "Дискордиа":

    Колегата "Стефан" от първи коментар е абсолютно прав....Вие-любителите 2/3 от вас не ставате за нищо.Камък за зеле не става от вас...пишман шофьори
  • 16 123

    7 3 Отговор

    До коментар #8 от "бат мишо":

    Като ти гледам изказа и правописа, направо си те представям що за драйвер си! Сабото, белите чорапи, къси гащи и потник. Класика! А, и с IQ на манастирска гугутка, яхнала 40 тона желязо, мислеща се за следващия Фитипалди!
    Че професията ви е важна, ясно, ама да се правите на богове, сорка, не става.
  • 17 Stoen

    6 2 Отговор
    Бреее ама голяма работа станало ,я отидете по чужбина ,където всеки ден има километрични задръствания ,на които лично съм попадал и за едни 3 км съм чакал по 3 часа докато изляза !
  • 18 Petar

    4 1 Отговор
    Страшно,адско ,убийствено и т,в епитети от баш селяндури.магистрали без капацитет.20процента строени преди 30години,а другите от тикварци.магистрала с ограничения.тикварщина
  • 19 Petar

    0 2 Отговор
    Алооооооо гост ти от опашката на коня ли се показа на бял свят или от Тиквенци
  • 20 Petar

    2 2 Отговор
    Бат Мишо това е истината.ЕВАЛА
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 плевен

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Галин":

    Пътувах в обратна посока. Задръстването беше от тунел до тунел.И стига с тази Германия. Не ми пука за нея.
  • 23 бат мишо

    8 2 Отговор
    до 123 разсмя ма чесно
    ходия с потник с вратовръзка и одоло плавници хххххххх
    и съм полубог освен камионджия щото съм смъртен
    Сега фактите - в скапаната ни държава ,лижеща западни гъзове , с 2 висши - военна академия -завършвам шифровчик и аут съкращение преквалификация и икономист -СЕДЯХ БЕЗРАБОТЕН с 2 западни езика vous save :)
    и понеже не съм от ГЕРБ нито отДПС а имах С от автотехникум и гледах болната си баба ......вс няма значение отиваме на края - отидох в руска фирма и станах човек .А изказа е такъв - достъпен за аудиторията ,онъс останалата в отечеството ...А знаеш ли че туй ,, ОНЪС,, е литературно правилно НАЧЕТЕНИЯ - или да ти отворя Вазов щот с литере кандидатствах в икономическия - да ма пита човек

    Коментиран от #35

  • 24 бат мишо

    1 2 Отговор
    до 123
    ПС.... Отвори Борът на И Вазов да си дочетеш пропуснатото в училище - може и да си попрочел мааааалко повече от масата в полуумрялата ни образовователна система след 1990 но си вного назад от от нас тираджиите ПОЛУбогове
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 бат мишо

    0 2 Отговор
    ПС 2 до 123
    ДАВАМ ЖОКЕР към въпроса си
    ВАЗОВ НЕ ЗНАЕ ДА ПИШЕ НА БЪЛГАРСКИ не е верния отговор
  • 27 Фитипалди

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Дискордиа":

    Дискордийо! Ти хал- хабер си нямаш от тираджийство, а си поредния тиросмукател! Ако беше " Водач на товарен автомобил над 12 т." нямаше да напишеш толкова концентрирани простотии! А чифтето- бързо се превръща в лупара, намалявайки дължината си на половина. Сети къде някой ТИР- аджия ти е скрил другата половина....
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Eistee

    2 1 Отговор
    В Китай по-миналата китайска Нова година имаше 120 километрово задръстване. Не че и 5 км задръстване е приятно, но е нещо нормално. Това е част от културата на нациите, които имат магистрали. Свиквайте или ходете пеш. Здравословно е.
  • 30 Западните Балкани

    6 2 Отговор
    Големи сме гандяри. Бойко за малко да отиде до Америка да си нагледа имотите и да си преброи парите и ние веднага да скапеме инфраструктурата - на Тракия 90 км/ч а тук задръствания. Ужас, без Бойко сме за никъде.
  • 31 СамСЪм

    0 0 Отговор
    Много показателна статия и коментари, тираджииството явно е в кръвта на българина било то по света или у нас!
  • 32 СтарТИРаджия

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Дискордиа":

    Братче ти си много празноглав селт.к, честно! Пълен пр.фан! Нищо не разбираш от икономика и точно това прави уж бруталната ти обида невалидна. Само парапитек от едно много пропаднало племе може да слага под общ знаменател всички от даден сектор, общност и т.н., както и да обижда съвкупната бизнес логистика. Надявам се да се случи скоро да спрем. Всички, тотално! За седмица да речем. На третият ден ще започнеш да се питаш "комунизма ли се върна, първобитнообщинния ли..."?! И апропо, големите камиони могат да пречат само на калпави аматьори: лично на мен, когато съм с автомобил не ми пречат ама никак, никъде!
  • 33 СтарТИРаджия

    1 1 Отговор
    Братче ти си много празноглав селт.к, честно! Пълен пр.фан! Нищо не разбираш от икономика и точно това прави уж бруталната ти обида невалидна. Само парапитек от едно много пропаднало племе може да слага под общ знаменател всички от даден сектор, общност и т.н., както и да обижда съвкупната бизнес логистика. Надявам се да се случи скоро да спрем. Всички, тотално! За седмица да речем. На третият ден ще започнеш да се питаш "комунизма ли се върна, първобитнообщинния ли..."?! И апропо, големите камиони могат да пречат само на калпави аматьори: лично на мен, когато съм с автомобил не ми пречат ама никак, никъде!
  • 34 ТРОПЧО

    0 0 Отговор
    САМО НЯМА ДА СА ПЛАШИТЕ БОИКО И СВИТА ИДИ СИЧКО ША ОПРАИ ТЪИ Е АНГЕЛ СПАСИТЕЛ ИДЕ ОТКАМ МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ АМА Е МЕЖДУ СТ.ЗАГОРА И ПЛОВДИВ И СПАЗВА ОГРАНИЧЕНИЕТО ОТ 90 КМ.НА МАГИСТРАЛА ИДИ ИДИ ТАРПЕНИЕ СИЧКО В ИМЕТО НА НАРОДА ПРАИ ХА ХА ХА
  • 35 123

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "бат мишо":

    По кротко бе Мише, лекинко, защо се напрягаш така? И защо намесваш Вазов? И какво общо има 'литературния' според теб изказ, със действителноста? Ти като се чел толкова, да не мислиш че ти се разбира нещо,а? И защо си мислиш, не, по скоро дълбоко си вярваш, че като си чел повечко от Вазов си нещо повече? Нали знаеш, че човек се помни по делата, а не по думите! А иначе, думата 'онъс' я няма в речниците, или ако някога я е имало, то отдавна е заменена с друга, която ти би следвало да я знаеш. Хайде със здраве!
  • 36 СтарТИРаджия

    1 0 Отговор
    Ако по българските "агенции" работеха хора с мисъл и знаеха как се прави, проблемът щеше да е минимализиран. Относно ремонтите по Хемус; да бяха рехабилитирали предварително Петрохан, Искърското дефиле и 23-те км от стария витински път, целият лек и лекотоварен трафик пренасочен там. Всичките над 3.5 тона (профи колегите ще ме разберат защо над 3.5, а не над 12 т) в едното платно на Хемус, докато траят ремонтите, след това в ремонтираното. Ама типично по... знаем по коя партийна линия, с цел да не дразним хората правим простотии. И вместо да му изпишем вежди - 'ей такива се получават! Никъде в Европа, където минава магистрала тежкият трафик се сваля от нея по алтернативни маршрути при ремонти. Напротив, лекият се пренасочва по 2, 3 и повече национални и общински шосета, но тежкия - на аутобана, ако трябва изчаква, но не задръства алтернативните трасета, както и не ги разбива, защото те, като товароносимост са по-слаби от магистралите! В България мисловният капацитет явно е на много ниско ниво! Вече.
  • 37 Бай Ой

    0 0 Отговор
    Баце Боце ни оправи всичко, няма да се оплаквате!!! Едни широки магистрали с хубав асфалт, едни големи заплати, едно европейско здравеопазване, едно елитно образование! Абе кеф
  • 38 Боко

    1 0 Отговор
    КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА КАРА ПО МАГИСТРАЛИ и ВЪОБЩЕ ДА УПРАВЛЯВА ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО ДА ПОЛЗВА ДРУГ ВИД ТРАНСПОРТ!ТОВА Е ДРАСТИЧЕН НАЧИН ДА НАМАЛИМ ПТПТАТА!
  • 39 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор
    Нали затова направиха МАГИСТРАЛИТЕ!!!За да има задръствания по тях....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове