Last news in Fakti
05 Май, 2024 4082

Вижда ли по-далеч Наско Сираков?


  • Ники Костов Треньор на Левкси Много съм засегнат от някои неща, които се случиха. Дали сме си време със Сираков. Не съм освободен от отбора. Не може просто треньорът да стане и да си замине. Според мен играта на нашия отбор завишава интелектът на нашите играчи. Сираков е проницателен човек и винаги ме е разбирал. Вижда по-далече от нас. Той е доста опитен и доста години управлява във футбола. Сираков вън! Може ли това да е символът на победата?
  • Илиан Стоянов Бивш футболист на Левски Важно е, че водим 1:0 на НАП!„, „Без треньор няма как да стане! Раев ПАЛЯЧО, съсипа всичко за има няма една година! ОГИН ДА ТЕ ГОРИ!! Горд Левски на Мъри Стоилов.!!!УНИЖЕН Левски на Николай Костов и Наско Сираков!!! Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита

    51 гласа
    17%
    83%
    236 гласа

Коментари

  • 1 Левски 1914

    12 45 Отговор
    Е й , когато постигнеш повече от Сираков като футболист и като ръководител тогава може да говориш! Благодарение на Наско Сираков ЛЕВСКИ съществува, скрий се някъде!

    Коментиран от #2, #8

  • 2 Ха-ха

    33 10 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Левски съществува благодарение на Б. Михайлов, и Б. Борисов. Първия даваше лиценз, другият назначаваше спонсори. Не на последно място и благодарение на НАП, която дълги години си затваряше очите, разбира се пак по заръка на Борисов. Това е истината. Иначе със Сираков като ръководител, са свързани едни от най-срамните загуби на Левски в новата история на клуба.
  • 3 Алфа шегаджия 🃏

    16 14 Отговор
    От София до Филипините - само шнур за сините
  • 4 Алфа шегаджия 🃏

    14 15 Отговор
    От София до Мароко - ФК Леесни да го папа надълбоко
  • 5 Хохохо

    24 4 Отговор
    Браво на Илиан Стоянов той е независим и може да казва това което мисли за разлика от повечето хора в българския футбол
  • 6 най

    16 0 Отговор
    далеч вижда мафията тя е навсякъде

  • 7 Пийпинг ТОМ

    19 9 Отговор
    Левски е на Бойко Тиквата и Делян Шиши ! Не е ли ясно това ?

    Коментиран от #10

  • 8 симха

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Събуди се
  • 9 Левскар

    10 3 Отговор
    Първият коментар е от Раева , така че не се учудвайте!
    Коловати е мъжкар , а Наско........, както ви е удобно , така го наречете!
  • 10 Обзървър

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Пийпинг ТОМ":

    Май на теб не ти е ясно. Ако Левски беше на Тиквата и Прасето, щеше да е несменяем шампион, да е изчистил задълженията си или най-малкото да си осигурява участие в евротурнирите, което носи книти. Тиквата излъга привържениците, че ще финансира новия стадион на Герена, за да се гласува за него. След като събориха козирката, всичко приключи. Прасето е помияр – ходи там, където има кинти. Той не дава пари. Изявленията му, че е спонсорирал Левски, са евтин пиар.

    Коментиран от #11, #12, #13

  • 11 мухата ЦЕЦЕ

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Обзървър":

    Големият позор за сините ФЕНОВЕ е , че приеха с БЛАГОДАРНОСТ личното дарение на Шиши от 500 000 лв. За което той лично и публично се похвали , а те му се поклониха до земята !
    Все си мисля , че ако имаха поне малко чест и достойнство , щяха ГОРДО да му върнат парите !
    Мислиш ли , че е НОРМАЛНО хората от ДПС да спонсорират.......АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА ?
  • 12 Бихолдър

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Обзървър":

    Това което ми е ясно , че особено след промените , сините се превърнаха в ОТБОРА НА ВЛАСТТА ! Обгрижвани , захранвани , прегръщани , толерирани от всички властимащи - Бакърджиев , Софиянски , Сталийски и особено от най-отвратителните - Борисов и Пеевски !
  • 13 Ричард Естес

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Обзървър":

    Прав си.....донякъде. Но за да бъдат 1-ви , сините трябваше поне на терена да бият Лудогорец и ЦСКА. А на тях това хич не им се получаваше в последните много години.
    А иначе по другия въпрос.......не може без опеката на ТИКВАТА и ШИШИ , да те пазят 8-9-10 години , да имаш милионни задължения към НАП и да правиш каквото си искаш безнаказано ! Нали ?
    Но и Тиквеното време свършва все някога. Особено , когато е толкова ПРОСТАШКО.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта