Last news in Fakti
29 Април, 2024 4666

Кой с кого след изборите?


  • Бойко Борисов Лидер на ГЕРБ Може да има преговори с „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ), но без Кирил Петков, Асен Василев и Николай Денков. Западът знае коя е силната и системна партия. Разбира се, че с ПП-ДБ ще работя, но не с тяхната, а с доминиращата сила и власт на ГЕРБ, коментира Борисов. С наши премиери, с наши министри, само тогава – още повече, че ни се полага заради ротацията, добави той. Съжалявам, че толкова бързо горят хората като лица, защото нито Денков може да е повече министър, нито Петков, нито Василев, никой.
  • Асен Василев Съпредседател на "Продължаваме промяната" Борисов не е в положение да поставя условия. Нека да видим програмата му и ще говорим, до момента такава не сме видели. Знаете, че и двете правителства, които се формираха в тези шест пъти избори, бяха на "Продължаваме Промяната" и работиха по наша програма.

    194 гласа
    48%
    52%
    209 гласа

Коментари

  • 1 Трол

    5 51 Отговор
    Бойко президент, Асен премиер.

    Коментиран от #30

  • 2 Вън!

    84 9 Отговор
    Никой от тези мошеници и престъпници не трябва да е повече във властта!

    Коментиран от #17, #27

  • 3 Антитрол

    34 36 Отговор
    Новият стар номер на мутрите е "всичките са маскари". Има и свестни политици, повечето в ППДБ.
  • 4 В. Борисов

    56 9 Отговор
    Всички тези са за затвор!!!
    Те ми се гласят държава да управляват.
    Престъпници.
  • 5 Единия

    36 15 Отговор
    е завършил Харвард , другия милиционерско училище!

    Коментиран от #18

  • 6 ДРТ ПРЧ

    40 12 Отговор
    ДЕВИЗА НА ГЕРБ "ПОВЕЧЕ АСФАЛТ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ МАГИСТРАЛИ", "ПОВЕЧЕ ПАЧКИ В ЧЕКМЕДЖЕТАТА"

    Коментиран от #10


  • 7 беси

    25 9 Отговор
    Един дол дренки
  • 8 ОБЕКТИВНО

    24 10 Отговор
    Кирил Петков и Лена Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може Петков да стане служебен министър. Те са за затвора, написа във Фейсбук председателят на сдружението “Да запазим Корал” Атанас Русев.
    По закон министрите нямат право да са в управителни съвети на неправителствени организации. Петков слага свое подставено лице в управата на “Да запазим Корал”, а Лена Бориславова внася фалшиви документи с фалшиво пълномощно в Агенцията по вписванията. В поста си Атанас Русев пише, че не само той, но и 10 члена на сдружението, на които също са им подправени подписите, могат да потвърдят случилото се.
    На 13-ти май 2021 г. в 1:39 часа след полунощ, Лена Бориславова си изготвя фалшиво пълномощно, с което може да се разпорежда напълно с гражданското сдружение “Да запазим Корал” и подписва това пълномощно с фалшив подпис на председателя на сдружението, Атанас Русев. Подписът на пълномощното не е саморъчно положен, а е изкопиран от официални документи на сдружението, в случая спесимен на подписа на управителя на сдружението. Фалшифицираният подпис на Атанас Русев е сканиран, а не саморъчно положен.
  • 9 ДРТ ПРЧ

    16 5 Отговор
    НОВАТА ДАЛАВЕРА Е ДА СЕ СТРОИ МЕТРО. ОЧАКВАЙТЕ ГО В ПЛОВДИВ, БУРГАС, ВАРНА, СТАРА ЗАГОРА И ДР. С МЕРАЦИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ
  • 10 стоян

    10 12 Отговор

    До коментар #6 от "ДРТ ПРЧ":

    До 6 ком - има разлика другар -Герб поне изпълнява това което са обещали а другите само пачки правят
  • 11 На БАБА фърчилото

    17 13 Отговор
    Много ми е трудно да си представя , че има по-голям ПРОСТАК и ЛИЦЕМЕР от Борисов !
    Те и другите около него не са по-добри , ама той е НЕДОСТИЖИМ . Въпросът е , че ББ го постига без усилие и просто му идва отвътре !

    Коментиран от #19

  • 12 цикЛОП

    11 6 Отговор
    И все пак не можемЕ да разберемЕ следното - защо Бойко каза , че знае коя е Мата Хари , но спря до тук !?
  • 13 Ъ голям

    9 6 Отговор
    А има ли шанс Бойко да се коалира със ......СЕБЕ си ?
    Ами то други не останаха. Всички , с които влезе в комбина , с времето просто се стопиха , скриха , изчезнаха и претопиха - ВМРО , Атака , СДС ............
  • 14 леле , КАКО !

    13 8 Отговор
    Защо му е коалиране на ББ-Тулупа , щом първи авер му е лично Шишо-Шопара Делян ? Те са си самодостатъчни , а и владеят цяла България !
  • 15 Жаба Кикерица

    9 5 Отговор
    Ние ли сме виновни , че тези двама юнаци , са на върха на политическия ни елит ?
  • 16 Ян БибиЯН

    12 8 Отговор
    Говори се , че хамелеоните са отишли на посещение в Банкя , за да се учат от Бойко , как да се пребоядисват най-успешно.
    Дали са им учебно помагало , в което е описано как живота на ББ преминава през етапите на Комунист , Пожарникар , Мутра , Охранител , Полицай , Тенисист , Футболист , Кмет , Демократ , Антикомунист , Премиер , Асфалтаджия ...........
    С една дума - все се пребоядисва в това , което му носи изгода !
    Светъл пример за подражание от целия ХАМЕЛЕОНСКИ свят !
  • 17 Габи

    9 4 Отговор

    До коментар #2 от "Вън!":

    Всички партии предложили и гласували дискрамиционното решение за велигденските добавки трябва да бъдат наказани от избирателите. След като за държавата най-важни са мързеливите и мошенниците ,нека получат само техните гласове.
  • 18 Истина

    24 1 Отговор

    До коментар #5 от "Единия":

    Ако се съди по Киро, излиза че Харвард подготвя лъжци, манипулатори некадърници и говорещи само безсмислици.

    Коментиран от #21

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор

  • 21 хидрогениране

    6 3 Отговор

    До коментар #18 от "Истина":

    А по тази логика , какво излиза , като гледаме Бойко ?
  • 22 ехааа

    8 5 Отговор
    И двамата са за затвора и да не излизат. Тоя мач да се плюят и да си прехвърлят вина го гледаме 30 години. Не става нищо от тях. Единят купи Ф16 за да не напишат в Списъка Магнитски ,а другия краде като за олимпиада и така лъже. НЕ СТАВАТА И ДВАМАТА, И ТРИМАТА ИЗХАБЕНИ СА И НЯМА КОЙ ДА ИМ ПОВЯРВА.
  • 23 Чудя се

    7 0 Отговор
    защо по конституция провалили се лица и партии в управлението на България продължават да имат правото да се кандидатират при нови избори.Това нито един печеливш бизнес не си го позволява.
  • 24 Петер Брьогел

    7 8 Отговор
    Единственият вариант , в който виждам Бойко да е в комбинация , е с Борислава Йовчева , носеща титлата мис Бикини ! Още повече , че злите езици говорят , че ги свързва и отроче с име Ема ! Няма детенцето да вижда баща си само по ТВ и да вика със сълзи на очи - Тате , тате , татеееее !
    И те са хора , нека се радват на дребните неща в живота ! Не става само с власт , политика , регулатори , асфалт , саниране , Урсула , чекмеджета и тулупи ! Нали ?
  • 25 ТИМ

    9 1 Отговор
    4 години застой и 30 милиарда нови кредити. Как вярвате на педерунгела кокор?
  • 26 анонимин

    4 3 Отговор
    Ако тези,които изхвърлиха Росен Желязков от заеманата от него длъжност,загърбят егото си,имат уникален шанс да изхвърлят мафията от управлението на държавата!!!
  • 27 Пловдив

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Вън!":

    Остана ли изобщо някой, който да не попада под тия две определения?...
  • 28 йодирана СОЛ

    3 2 Отговор
    Ако Борисов е върха на всичко в България , значи пропадането ни е стигнало дъното !

  • 29 Зайо Байо

    5 2 Отговор
    Бай Ганьо БАНКЯНСКИ - велик и непобедим простак !
  • 30 Край

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Трол":

    Бойко в Беляне, Асен в Карлуково.
  • 31 Мммммм, дааааа

    6 1 Отговор
    Вижда се, че Бокич си държи лостовете за управление на държавата и не ги пуска, дори и когато официално не я ръководи. Паднаха онези панели край АМ "Струма", които ги е измислил и поставил някой, който си няма никаква идея как се укрепват скатове с толкова свлачищна маса в тях и се започна... Излязоха няколко подставени лица и започнаха да мажат с големите баданарки как била виновна Природата, щото много валяло, как подпорите били супер, ама им изтекла 10 годишната гаранция и т.н. Ми то и пълен лаик в строителството ще види, че това не са подпори, укрепващи ската, а просто едни бетонни огради. Подпори не се правят така. И защо, след като през 2021 г. им е изтекъл гаранционният срок, никой не е взел мерки да ги обследва и да ги реновира, ако е имало проблем със здравината им? Защото у нас трябва някой да умре затиснат от съборените огради, имитиращи подпорни стени, за да се задейства цялата тромава администрация и да свърши някаква полезна работа. Ама, ако се задейства, неминуемо ще стигне до истината, че и при строежа на тази магистрала са изчезнали половината от средствата и затова вместо подпорна стена има ограда. Ще се рабере и кой е взел многото кинти. Не, че всички не знаят, де.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор

  • 33 българин 777

    1 0 Отговор
    с такива крадци не дъното прсто няма да има бг тя е продадена отдавна
  • 34 Фен

    2 1 Отговор
    Само футболистчето става за премиер , президент , а бе за всичко.
    Да ама НЕ .Казваше един велик журналист.
  • 35 Гербер

    1 0 Отговор
    Колко пъти ви писах, че Бойко се връща на бял кон?
  • 36 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ / НА ВЪРБА В ПЕТЪК ...........................

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта