Last news in Fakti
27 Април, 2024 4392

Mini или Jeep?


  • Mini Aceman През изминалата седмица Mini представи Aceman като изцяло електрически модел с мощност до 218 конски сили и батерия с капацитет от 54кВтч.
  • Jeep Avenger Jeep Avenger е предложението на Stellantis за феновете на марката и електрическите превозни средства, като предлага мощност от 156 конски сили и 54кВтч батерия.

    53 гласа
    18%
    82%
    232 гласа

Коментари

  • 1 нито едно

    27 9 Отговор
    от двете
  • 2 Мании

    23 8 Отговор
    Ако става дума за електрокари, стават ако няма друго, но за коли не.
  • 3 Мъжа на урсула

    15 1 Отговор
    Електрическото MINI е страшна резачка за града, 184 коня. И е само 100 кг по-тежко от обикновено MINI. Много забавна за каране кола, много стабилна, с чудесна управляемост. Но много друса, мускули, кокали, всичко ме боли.
    Но само за града. В града 150-160 км ги минава. Но извън града не съм сигурен дали ще мине 130-140 км. По-скоро НЕ
    Изобщо на електричките силата им е в старта, точно за града. Там, където спира да върви електричката тръгва да върви 6-цилиндровия дизел
  • 4 А бе

    3 3 Отговор
    Какво има да се сравнява?!? Едното 218 коня, другото само 156. С еднакви батерии. А и Мини отдавна ползва немските технологии. Американците пък смятат БМВ, под чиято шапка е Мини, за премиум марка. Джип са ширпотреба. Какво да им сравняваме, пак питам?
  • 5 Бен

    1 1 Отговор
    BMW и MINI лека полека издъхват!!! Голяма марка запътила се към своята гибел. Последните модели на марката са лишени от всякакво чувство и иновативност. Следват тренда и това ще погуби марката като цяло. Време е за кардинални решения, такива, каквито биха се харесали на феновете. Не стане ли, рано или късно дъното ги чака.

    Коментиран от #6

  • 6 стоян

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Бен":

    До 5 ком - явно си фен на китайските и руските коли щом така плюеш по европейските

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта