Last news in Fakti

19 Март, 2018 09:56 14 015 58

Нагъл шофьор шамароса майка пред детето й

  • шофьор-
  • шамар-
  • майка-
  • дете

Нагъл шофьор, паркирал колата си в разрез с всички правила на пътя, шамароса майка с малко дете. За случката, разиграла се в края на работната седмица в Казанлък, алармира самата пострадала в социалната мрежа, пише press.tv.

По думите й, нарушителят е паркирал колата си на завой пред гаража, в който рядко има възможност да си прибере автомобила.

"Захождайки отзад, вдигам на колата задната чистачка, при което от нея излиза висок мъж преминал средна възраст и ми удари силен шамар с думите какво съм си мислила, че правя, след което отпраши с колата", разказва още тя.

Пострадалата е подала сигнал на телефон 112, но се заканва, че ще подаде жалба срещу агресивния водач в полицията.

Ето и пълния текст на коментара й, който се появи във Фейсбук:

Прибирайки се днес на обяд с детето ми (2 год.) виждам за ПОРЕДЕН път неправилно паркиран автомобил, спрял на завой пред гаража, където рядко имам възможност да си прибера колата, точно заради такива примерни шофьори. Захождайки отзад вдигам на колата задната чистачка, при което от нея излиза висок мъж преминал средна възраст и ми удари силен шамар с думите какво съм си мислила, че правя, след което отпраши с колата!!!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Косматия

    23 114 Отговор
    Мамоо тои пък ма удари уааааа
  • 2 гост

    76 50 Отговор
    Ами погледни дали има човек вътре, чукни му на стъклото и му кажи да премести колата, понеже ти пречи на гаража. Не съм имал проблем досега когато го направиш без агресия. И на мен са ми вдигали чистачките многократно въпреки, че съм паркирал правилно и на свободно място. Какво, като съм с провинциален номер и нямам право да спирам на паркинг в друг град или пък в столицата ли? Ако съм нарушил викни паяк и докладвай на 112 за пречката, така повече ще го заболи, така жената най-много я е заболяло след шамара и няма да смее да прави друг път забележки.
  • 3 OOF

    29 90 Отговор
    Защо му вдига чистачката, а само това ли му вдига? Много дейна майка, трябва да почне работа в Паркинги и гаражи и да вдига направо автомобилите. Защо извършва дребно хулиганство с дете под ръка, дано агенцията по Закрила на детето да се само сезира.

    Коментиран от #56

  • 4 йъаяй

    35 80 Отговор
    от къде на къде ще вдига чистачката , няма право това е частна собственост , като има нарушение да се обади на кат , ако кат не и обърнат внимание да се обади на кмета , ако то не и обърне внимание да се обажда насам натам докато някой не и зашие един шамар
  • 5 Русенец

    86 7 Отговор
    Докато полицията с приетите закони и постановления абдикира от задълженията си да въвежда ред по улиците в градовете ни ще има такива инциденти. Този бабаит, ако бъде осъден спешно да заплати 200-300лв. на пострадалата за нанесената и обида и шамар, следващия път ще предпочете да паркира на платен паркинг срещу 1лв.

    Коментиран от #7

  • 6 PlimP

    21 67 Отговор
    Винаги има "нЕкои селски бег" в случая от женски пол, които си мисли че това место си е негово и никои не може да му спре на него, и се почва вдигане на чистачки свиване на огледала пукане на гуми. Сетила се тя че била с дете ама след като му изкривила чистачката.
  • 7 2пак

    13 27 Отговор

    До коментар #5 от "Русенец":

    По вероятно тя да го отнесе за дребно хулиганство.
  • 8 Слави

    33 24 Отговор
    След като му е вдигнала чистачката и човека е слезнал сигурно е сглобила някое изречение за да си отнесе шамара.
  • 9 СссереМ

    20 24 Отговор
    Щом е с дете или жип винаги е с предимство.
  • 10 КАТ

    37 21 Отговор
    Щом шофьорът е в колста значи тя не е паркирана, а само спряла, което ако няма знк не е забранено . В случя лелята е хулиганката.

    Коментиран от #16

  • 11 Гост

    43 13 Отговор
    Е няма как да не забележиш че в колата има човек, особено с описанието "висок мъж". да не да се е прегънал на 2 и да не се е виждал?

    Другият път преди да тръгне да вдига каквото и да е, да погледне дали на предното стъкло няма телефонен номер, редовно хората вече оставят в случай на нужда.

    Трябва да сме човечни в двете посоки.
  • 12 адвокат

    37 7 Отговор
    зависи от конкретиката , но за този шамар обезщетението за неимуществени вреди може да излезе на бабаита доста солено, като се прибавят разноските по делото - може и да надхвърли стойността на един масов автомобил на старо...

    Коментиран от #13

  • 13 алинея ,точка

    15 11 Отговор

    До коментар #12 от "адвокат":

    А опит за кражба и ответна защита на имущество?
  • 14 Morgoth

    40 11 Отговор
    И съм спирал така, и са ми спирали така. Лек клаксон за внимание, едно посочване и всичко е на ред. Не че оправдавам раздаването на шамари, но да вдигаш чистачките на кола с човек вътре е мега-нахалство. Пък и след това надали е останало без размяна на реплики.
    Случката показва колко изнервена е станала обстановката по пътищата ни, както и колко ниско е паднала културата ни.
  • 15 Ай стига бе

    36 9 Отговор
    Страхотно коментари,няма що!Шамаросал жена-много мъжко!Ами ако му беше вдигната чистачката от някое младо и здраво момче?Кво прайм тогава?Пак ли щеше да се прави на мъж?Едва ли!
  • 16 незнайко

    9 13 Отговор

    До коментар #10 от "КАТ":

    Логичен коментар. Сигурно се е правила на много отворена за да получи шамар ! А дали наистина е шамаросана ??? Даже е извадила телефона си и е снимала колата !
  • 17 Дани

    3 15 Отговор
    Мъжага
  • 18 Гост

    4 9 Отговор
    Затова "държавата" е рай за отглеждане на деца и все повече деца се раждат в Клоаката. Затова интелигентните хора избират да живеят в Кенефа пред това неуредения прогнил Запад.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Гочо

    9 20 Отговор
    Лекето с детето си е получила заслуженото! А оправдаващите я, или не четат внимателно, или са дебили.
  • 21 Боко

    14 9 Отговор
    Големи тарикати сте у форумите.Ела ми спри пред гаража и ще вдигна с колата както си вътре.

    Коментиран от #30, #40

  • 22 бъдещ емигрант

    20 7 Отговор
    Чета малоумните коментари и за пореден път разбирам, че от този скапан народ не става нищо. Простащината и наглостта се е превърнала в отличителна черта на българина и всеки избягал от мизерната територия населявана от варварското българско племе е щастливец.
  • 23 БЪЛГАРИН

    28 5 Отговор
    Не знам кой не чете внимателно, но никой ли не разбира за какво иде реч?
    Нормално ли е на вербална атака да се отговаря с физическо насилие? И то към жена?Или повдигната чистачка струва поне един шамар?
    Стига, бе! Не е важно правилно или неправилно жената е вдигнала чистачката, с уговорката, че по нашите ширини това е горе-долу меко предупреждение / има и пукане на гуми, трошене на стъкла, драскане с ключ и прочее "възпитателни средства" /. Не е важно дори дали се е държала учтиво или нахално....
    Значи аз ако съм съпругът на жената, заради този шамар взема да го намеря този и го застрелям ще е нормално?
    Нещо човечност, благородство, кавалерство, интелект...къде са?
    Или душата се пълни само с еснафски и просташки изпълнения?
    На глупавия човек с насилие ли се отговаря - ако е така безсилието е пълно!
    Жалко за нас!

    Коментиран от #26

  • 24 Бай Благой

    11 6 Отговор
    Следващия път направо да му се напукат и 4-те гуми та да знае да не паркира като малоумник!
  • 25 Бай Благой

    9 3 Отговор
    Тая държава се напълни със всякакви малоумници, които се мислят за шофьори и които изобщо не мислят с кратуните си докато карат...ама как да мислят като имат кухи кратуни....
  • 26 Гост

    14 6 Отговор

    До коментар #23 от "БЪЛГАРИН":

    Иде реч за следното:
    1. СИСТЕМНО спират/паркират пред гаража на жената, което е ЗАБРАНЕНО по ЗДП и вследствие това нарушение тя е в невъзможност да ползва собствеността си.
    2. Бездействието на органите спрямо тези вид нарушения и безсилието й я изнервят, съответно тя реагира първосигнално.
    3. Водачът на автомобила е спрял с ясното съзнание, че е НАРУШИТЕЛ на закона, но се е надявал на нормалната човешка реакция, т.е. ако пречи да бъде уведомен по нормален начин и да премести автомобила.
    4. Неадекватната реакция на жената е довела до неговият реципрочен отговор. Възможно е да е имало и реплики, за които не се споменава в писмото.
    Извод: Простащината е пълна!

    Коментиран от #32

  • 27 Вие лъжете

    8 16 Отговор
    Правилното заглавие е:

    Шофьор шамароса тъпо-нагла майка пред детето й. Но и това заглавие е манипулативно, защото не казва, че шофьорът е вероятно баща. Човекът си седи съвсем коректно в колата, за да може да я премести в случай на нужда, а животното му вдига чистачката. Бой с нея по главата и това е!

    Коментиран от #29

  • 28 Тигър

    10 6 Отговор
    Не се прави така. Биячът на шамари има хулиганска проява, то каква ли да има. Само говнари по улиците. Но дамата е постъпила също хулигански. Когато човека е вътре или спрял за малко може да си остави дори телефонния номер на видно място. Когато се налага, хора сме, къде да спре, на покрива не може, не се ходи на паркинг ако имаш работа в района, нещо трябва да се свали или постави в колата...
    Или човека е вътре в колата. Ако в момента ти пречи и не можеш да влезеш или излезеш от гаража ще му кажеш и той ще се дръпне. Но не и само защото си видял някой пред гаража и това те вбесява.
    Матрялът има да учи, но вместо да учи, оглупява.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Христо Ставрев

    3 11 Отговор

    До коментар #21 от "Боко":

    Ето, доказваш че си ербап защоро не уважаваш другите. Този като е спрял е спрял за малко, няма да ти съсипе гаража и достъпа. Ти ако си къде ще спреш за 5-10 мин?

    Коментиран от #33

  • 31 ники анабола

    7 4 Отговор
    Чакам си химията вече цяла седмица, тия от Рапидо са страшно бавни, не ви препоръчвам да им ползвате услугите.
  • 32 Христо Ставрев

    5 13 Отговор

    До коментар #26 от "Гост":

    Стига глупости. Смешно е. Спирането пррд гараж за кратко време не означава паркиране. И на никого не пречи. Комплексари сте си и такива ще си идете.
  • 33 ники анабола

    15 8 Отговор

    До коментар #30 от "Христо Ставрев":

    Христо, пич, жената е с малко дете на 2 годинки, да не е екстрасенс да знае, че в 20 годишния кенеф седи някакъв миндил?
    Жената си гледа детето, вдигнала е чистачката и оня урод се е показал, не е видяла, че има човек. Оня се е правил на луд, докато тя се е мъчила да си паркира колата.
    Кво толкова е направила, че му е вдигнала чистачката? Какво е станало, какво ще му стане, да не му е бръкнала в ануса, че така е реагирал тоя цървул?

    Коментиран от #37

  • 34 Кобрата

    12 6 Отговор
    Миз..ник, слиза от колата и има кураж да бие, защото вижда, че насреща му стои невинна и беззащитна жена с малко дете, ако беше як мъж, дали щеше да има кураж да слезе и да му удари шамар
    Само не разбрах, защо жената му е вдигнала задната чистачка на колата, но това е друг въпрос... Тя така или иначе си е в правото, след като и е спрял пред гаража.
    А това ако беше моята жена и някой така я удари, ще го намеря и ще го смачкам...
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 хах

    4 8 Отговор
    трябвало и телефона да ти вземе да не можеш да снимаш
  • 37 гост

    7 1 Отговор

    До коментар #33 от "ники анабола":

    У нас простащината и арогантността се толерират на фона на насилието, с което ни облъчват отвсякъде и усещането за безнаказаност, която всички държавни институции демонтрират на народа. Когато смяташ и ти показват, че няма никакъв смисъл да търсиш институтции и те не си вършат работата, то как да не се ядосаш при нарушенията, които лично те засягат и ежедневно се налага да търпиш. Защо да търпиш? Ти си плащаш данъците и държавата има задължението да изпълни и малкото функции, които й се водят. Ако няма пари, да ти вдигне данъците, но да работи. Когато взимат само данъци, а не са в полза на данъкоплатците, то държавата спокойно може да не се нарича държава, а местност България.
  • 38 Ники

    5 12 Отговор
    Тя е виновна ...щом е в колата може да спре където си ще.
  • 39 Бат Мишо

    6 12 Отговор
    смятай щом с непознат се държи така ,кво е причинила на мъжа си
    тоя поне и го е върнал и вместо него
    побеснявам от нагли кифли дето си мислят че кът имат слива сичко им е позволено
    пред гараж НЕ СЕ ПАРКИРА ама аз СЪМ в КОЛАТА И МОТОРА НЕ Е СТУДЕН т е НЕ СЪМ ПАРКИРАЛ А СПРЯЛ
    и секи може да ме види и да ми каже да се отместя
    АКО НЕ Е ЗАПИКАЛА ОЧИ кифла де
    имал съм подобна разпра кът куриер щот спирам и чакам пред офиси да разтваря
    и ще дойде и ще ми пипа СПРЯЛАТА НЕПАРКИРАНА КОЛА
    както аз съм вътре,вместо да каже мръдни да вляза
    мхммммм.....чета тука и ,,кемикадзета,, дето деряли коли и пукали гуми
    ам ако ви спукам манерката с щангата кът сляза а
  • 40 Керемидчиев

    3 5 Отговор

    До коментар #21 от "Боко":

    Само кажи къде , идвам и спирам за 24ч
  • 41 оня същия

    10 4 Отговор
    Тука не мога да разбера 20 различни дебила ли са се разписали или 1 дето си мисли че шамар на жена на улицата, еле пък от някой "за малко" пред собствения й гараж е нещо нормално. Направил си тъпотията - ми извини се и се махни - сега тъпунгера да чака гости.
  • 42 Бат Мишо

    5 7 Отговор
    НЯМА НИЩО ТЪПО ДА СПИРАШ ПРЕД ГАРАЖ бе
    отворете го тоя правилник
    нещо чудна че по улиците трупове на купове щото не четете
    надписа е НЕ ПАРКИРАЙ гараж
    има улици дето са целите в гаражи примерно в Русе в Здравец или
    Бузлудга в Сф - ай зареди офиса на е....т без да спираш прид некой от гаражите . АЗ ДЪН КАРАМ ХЕЛИКОПТЕР
    и после ако той не ми свирне да мръдна аз откъде да го зная за гараж ли е и за кой от гаражите
    или предлагаш секи дет спира по бузлуджа да ходя да го питам
    ,,извинете да не съм спрял(НЕЩО СЪВСЕМ ЗАКОННО) пред вашия гараж и сега ли ще паркирате или се връщате да си вземете червилото замалко от вас
    И идваш и почваш да ми бараш камиона да дигаш чистачки КАКТО МА ВИЖДАШ ВЪТРЕ
    и НЕ ДАЙ БОЖЕ да ми пукаш гуми
    ВИЙ ГУМИ НА КАМИОН СМЕНЯЛИ ЛИ СТЕ НА ПЪТЯ ВЕ
    и няя сляза да му пукна каната аме ше седя да гледам как ми пука гумите щото има ур в устата да каже мръдни
    и кепензи на очите да ма види ли
    и ще сменям после гуми зимата в локвата 4 часа ли
    тоооооочно тъй няя стане верай ми
    как са наведеш да ръгаш гумата и леееееееко ще те заболи главата
  • 43 Бако

    3 6 Отговор
    Нямаш право да посягаш на частна собственост ....Ясно го пише закона!
    Гледай да не заходи някой отзад зад тебе ,че ми е мъка как ще те боли мадам.... отзад де !!!
  • 44 Бат Мишо

    3 7 Отговор
    да и се извиня че някой и е заварил клаксона ли ?
    или че има ... в устата да ви каже мръдни?
    или че пипа чужда собственост пред детето си
    както тъмтозелените си учат чаветата на занаят
    и тя че го учи първо да пипа после да пита ли да и се извиня?
    или че съм СПРЯЛ на личната и улицата дет баща и е построил и отгледал от малка уличка?
    за кое по напред да и се извиня -тя ще се скъса от извинения тас
    ПРАВИЛВОТО ЗАГЛАВИE Е
    Нагла майка пипа чужда собственност водейки детето си по кражби
    и спипана да сраде чистачки се оправдава
    А КОЙТО ИСКА ДА НЕ МУ СПИРАТ ПРЕД ТЯФ - отива в общината , шари си 100-300 лв на паркинги и гаражи и му турят педал с катинар и му дават ключа в ръка
    ДОТОГАС СПИРАНЕТО ПРЕД ГАРАЖ Е РАЗРЕШЕНО
    а ПАРКИРАНЕТО НЕ
  • 45 hienata

    11 1 Отговор
    Имам питане към всички, които защитават нрушителя, дали са чели ЗДП ???
    "2) Освен в посочените в ал. 1 случаи спирането и паркирането е забранено:
    1. пред входовете на паркове, училища, театри, кина, предприятия, както
    и на други места, където е възможно да влизат или да излизат пътни превозни средства;
    2. на платното за движение и на тротоара непосредствено пред входовете
    на жилищни сгради и гаражи, когато това затруднява достъпа до тях;
    3. на спирките на превозните средства от редовните линии за обществен
    превоз на пътници;
    4. на места, определени за инвалиди."
    Обръщам внимание на т.1 " места, където е възможно да влизат или да излизат пътни превозни средства"
    Това го пише в закона, а никъде не пише,че повдигане на чистачка е посегателство към частна собственост . Повтарям повдигане , а не повреда или кражба.
  • 46 Бат Мишо

    0 7 Отговор
    ПОВДИГАНЕ щото пича е изскочил ,иначе е щяла да продължи да я повдига до джоба си и то пред детето си да го учи как да пипорка.
    до закона дето си цитирал ключовото е за гаражи КОГАТО ТОВА ЗАТРУДНЯВА ДОСТЪПА ДО ТЯХ
    аз съм там готов да се отместя и да И ОСИГУРЯ ДОСТЪПА
    стига да бъда уведомен че желае достъп....
    ама то трябва и да бъда и видян от нея ,което е проблем откак слепи и нагри кранти взеха да получават книжки

    Коментиран от #47

  • 47 hienata

    7 0 Отговор

    До коментар #46 от "Бат Мишо":

    Говорим за закона. В него никъде не се споменават хипотетични норми от сорта на " ако беше.. щях да... и т.н" там ясно и точно е записано не се паркира пред гараж. На изпита ми пред КАТ , инструктора ме предупреди, " когато чуеш , намери място и спри" да гледам това да не е пред гараж иначе "чао изпит"
  • 48 Петърчо

    0 5 Отговор
    Да е по точно Шофьор шамароса нагла майка
  • 49 hienata

    10 0 Отговор
    Виждам , че доста хора не знаят какво е спрял и какво паркирал автомоби. Спрял автомобил е задължително с работещ двигател и водача е на мястото си,във всеки друг случай ,автомобила се води паркирал, без значение вътре в него дали има един или единадесет души. При положение ,че вижда идващ автомобил , указващ с мигач желание да завие и влезе в гаража. Водача е длъжен да се премести, без да чака някой устно да го моли. А посягането на жена (та дори и да е кифла) е признак на тотална простащина.
  • 50 Бат Мишо

    0 4 Отговор
    кът си фанал закона дочети разликата между паркиране И ПРЕСТОЙ
    и не ги изнасяй заидно
    КОГАТО СЪМ В КОЛАТА Е ПРЕСТОЙ
  • 51 Бат Мишо

    0 3 Отговор
    Я ПАК Я ПАК ДА ПРОЧЕТЕЩ
    КОГА Е ПРЕСТОЙ и да ми покажеш къди пише че трябва да съм зад волана и ДВГ да работи докато зареждам офиси или свалям пътници(да ми чорат по лесно каляската)
    дали ни беше САМО В ПРИСЪСГВИЕТО НА ВОДАЧА АДЖЕБА Я ВИЖ

    Коментиран от #53

  • 52 Бат Мишо

    0 5 Отговор
    ПС
    двигателя има значение дали е горещ на пипане НО САМО НА ДЕЛО В СЪДА - приеха го за доказателство .....по точно капака щото съм борил в съда такъв акт
    ИНАЧЕ ДВГ в закона го няма дали трябва да работи А САМО ШОФЪОРА ДА Е В ПРИСЪСТВИЕ и не е указано във или извън колата-камиона
    фащате веднага свидетел че капака е гопъл и сте там ДОКАТО ПИШАТ АКТ ЗА неправилно ПАРКИРАНЕ докато разтоварване -пратки багаж чанти напред назад
    когато е разрешено СПИРАНЕ и се мъчат да ви изкарат паркирал
    и акта пада в съда
    ай стига съм ва учил -четете закона
    ко е спиране (престой)
  • 53 hienata

    5 0 Отговор

    До коментар #51 от "Бат Мишо":

    Каква е разликата между паркиране и престой?
    В престой съм, когато автомобилът ми е спрян за кратко време, през което пътниците в него да могат да слязат или да се качат, или да се извършат различни товаро-разтоварителни работи в мое присъствие като шофьор, за да бъде своевременно преместено превозното ми средство в случай, че пречи на останалите участници в движението.
    Паркирането е всеки друг случай, когато съм спрял автомобила, стига да не е за престой или пък да не е моментно спиране, за избягване на инцидент по пътя.
    Това е цитат от правен форум.
    В случая водача е виновен, защото не е осигурил своевременно преминаването на автомобила на жената.
  • 54 Иван Господинов

    4 1 Отговор
    Аз им вдигах чистачките, бележки им писах, скандали им вдигах, на 112 звънях да ги търсим кои са на градска мобилност и т.н и т.н На 112 никакъв ефект, паяка не се занимава с коли по малките улички. Накрая си купих една кама за няколко секунди в тъмното и четирите гуми и една обиколка с камата по цялата кола на всички елементи да има одрано и на тавана включително. Комшиите до скоро гледаха сеир докато разпищявам поредната кола или бия шамари по тенекиите ако няма аларма. Гледаха и скандалите сега ги гледат мършите как самички се репатрират кой както може. Всички ме знаят че аз им съсипвам колите. До сега един не е посмял да дойде да ми реве. Заляха входната врата на гаража ми с боя така съм я оставил като им се гледа кочина да я гледат. С тъпаци на глава не се излиза. Ако някой сглупи да ми търси сметка ще го смажа от бой ако това иска. Ако пък много си го търси и камата на месо ще играе не само по тенекиите. Толкоз ми е писнало от глупаци и наглеци че изобщо няма да ги бавя. Само чакам момента когато някой ще се престраши да ми тръгне насреща. Директно го вкарвам в новините
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Мари

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "OOF":

    Говори се човешки моето момиче, сладката дума, големи порти отваря!!!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Иво

    0 0 Отговор
    В Казанлък е практика да те пребият, като повода е уж че си отнел нечии права. ..но това е само постановка и трябва спешни мерки в НК.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове