Last news in Fakti

17 Март, 2018 12:51 59 385 171

Путин може да изтрие Лондон от лицето на Земята

  • сергей скрипал-
  • русия-
  • лондон-
  • владимир путин-
  • великобритания-
  • ядрена война-
  • война

Какви ще са последиците от руска атака над Лондон?

Путин може да изтрие Лондон от лицето на Земята - 1
Снимка: Shutterstock

Министерството на външните работи на Русия заяви, че обвиненията срещу Москва на премиера Тереза Мей са "провокация" и показват, че Лондон е избрал политика на "конфронтация" с Русия. Това засили опасенията за Трета световна война и пряка конфронтация между две военни свръхдържави, както заяви говорителят на руския Съвет на федерациите.

"Ние сме длъжни да реагираме оперативно, твърдо и огледално", смятат британски медии. "Но какво ще стане, ако Владимир Путин стори немислимото и натисне големия червен бутон на бюрото си в Кремъл?", пита британският в. "Експрес". Шокиращият анализ показва, че почти 1 милион души ще бъдат изпепелени моментално, а няколко милиона ще пострадат, ако Путин натисне спусъка и атакува Лондон.

Русия се гордее със страшното си ядрено оръжие РТ-2ПМ „Топол“, чиято бойна глава е с мощност 800 килотона, която може да разруши всеки град в Англия, включително Лондон. Ако Лондон бъде атакуван с Топол, над 900 000 души ще загинат веднага, а други 2.3 милиона ще пострадат, съобщава NukeMap.

Сайтът, който анализира научни и военни данни за своите мрачни предсказания, показва с ужасяваща яснота в каква степен ядрената атака ще засегне и най-скритите кътчета на града, пише "Епицентър“. Ако ядреният снаряд избухне над сградата на Парламента, ужасяващото огнено кълбо ще се разпростре над 1.5 квадратни мили в сърцето на Лондон, като напълно ще унищожи Уестминстър и части от кварталите Воксхол и Ватерло. Никой в района няма шанс да оцелее.

Въздушната ударна вълна ще помете по-голямата част от Лондон, като ще изравни със земята повечето сгради на огромната площ от 83 квадратни мили. Разбира се, опасността за околностите на града също е реална, защото радиацията бързо ще се разпространи над целия град. Всеки човек, намиращ се в зоната на разпространение от 238 квадратни мили, ще загине бързо без незабавно лечение, което в случая е малко вероятно да получи. Хората ще бъдат обречени на радиационна смърт - бърза или бавна и болезнена.

NukeMap отбелязва мрачен детайл: “Смъртта от радиация отнема от няколко часа до няколко седмици". И още много хиляди хора ще бъдат ранени или убити в района около Голям Лондон, отчита сайтът. С такива ужасяващи последствия ще се сблъскаме в първите минути, след което ще последват неминуемите ответни удари от страна на САЩ и другите съперници на Русия, което ще хвърли света в Третата, може би последна световна война, пише британският в. "Експрес".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аааа

    401 91 Отговор
    Ако Русия иска , не само Лондон , ами целия остров може да изчезне...

    Коментиран от #21, #66, #92, #100, #134

  • 2 Знаячо

    191 55 Отговор
    Ного филми сте гледали журналеее

    Коментиран от #150

  • 3 РАСО

    353 74 Отговор
    .....и за да не стане това, просто трябва да отстъпите назад малко с провокациите си към Русия , вкл. и ФАЩ - империята на злото,които само това чакат, иначе как ще върнат 20 трилиона $ дълг...

    Коментиран от #132

  • 4 от народа

    283 52 Отговор
    по-добре путин отколко ердоган

    Коментиран от #133

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Morgoth

    332 42 Отговор
    Русия няма да използва ядрено оръжие без вече да е почнала Третата Световна Война. А ако е почнала Великобритания ще получи доста повече от една бойна глава.

    Коментиран от #168

  • 8 демократ

    216 26 Отговор
    Те в сащ, американските вестници, да не беше "Вашингтон пост", отпреди 4-5г. писаха, че една ТСВ им оправяла идеално дълга, дефицита и друго си там нещо тяхно, финансово.
    Затуй са полудели мей и джонсън, щото ги ръгат кукловодите им в ъза, да провокират русия.

    Коментиран от #52

  • 9 СССРБарета

    261 72 Отговор
    Лондон е троха за Руските ядрени възможности!!! Да не забравяме ЦАР бомба който е взривен от СССР и е изместил центара на цемята с 12см. и който е в пъти по слаб от днешните ядрени и водородни бомби! Разярихте мечката, питайте Наполеон как да я върнете обратно!

    Коментиран от #46, #53, #54, #55, #113, #137

  • 10 Kcaniba

    90 17 Отговор

    До коментар #5 от "Kcaniba":

    *Булава и Сармат.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Хохи

    210 27 Отговор
    Големи ПРОСТОТИИ пишат, ПЛАТЕНИТЕ медии.
    Тоя ПУТИН не го оставиха на мира, големи СМЕШКОВЦИ
    ВСИЧКО Е ЯСНО "недоразвития ,алчен, ЛЪСКАВ ЗАПАД" отова на КИНО.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 onq s konq

    63 119 Отговор
    НАЙ-ВАЖНИТЕ ЗА РУСИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ И ФИНАНСОВО ХОРА живеят почти постоянно в Европа,съхраняват си капиталите пак в Европа И САЩ,И ТЕ ДЕФАКТО ДЪРПАТ КОНЦИТЕ НА Кремълските марионетки.А има ли някой "късомозъчен" който да си мисли,че Путин е в състояние да управлява без тях?Естествено и самият той не крие ,че основната част от олигарсите са му "приятели"/и то-верни/,ама няма кой да обръща внимание на тия "дребни и малки думички"!Е...,има и врагове олигарси,но то си е в реда на нещата.Та преди да се зададе въпросът "Какво би станало с Англия ако Путин натисне копчето",редно е да се зададе мн по-важния въпрос:"КОЙ ЩЕ ПОЗВОЛИ НА ПУТИН ДА НАТИСКА КОПЧЕ БЕЗ ОБЩО РЕШЕНИЕ?"...Което решение ще бъде вероятно най-трудното на света!

    Коментиран от #169

  • 16 Рубладжийче

    62 150 Отговор
    Децата и семействата на политическия и икономически елит на кочината е в Лондон. Дали ще позволят на джуджето да натисне червеното копче или ще натиснат вожда и ще го смачкат като гнида?

    Коментиран от #84

  • 17 ASD

    181 41 Отговор
    Горките англичани пак не са във час. Едта ратека Тополь носи на борда си 12 !!!! ДВАНАДЕСЕТ ядрени бойни глави.
    Тоест ако руснаците изстрелят една ракета то 12 града в Англия ще се превърнат в стопено стъкло, след по-малко от половин час.

    Коментиран от #20, #164

  • 18 Kiro Spiro

    127 33 Отговор
    Големи смешници сте.Какъв Путин кви пет лева.Стигне ли се до атомни боомби ни Путкин ни Тръмп ни мишки като вас ще останат

    Коментиран от #58, #131

  • 19 Георг Георгиев

    82 22 Отговор
    Къ не ги е срам да фитилдьосват големата полярна мечка?

    Коментиран от #24

  • 20 Рубладжийче

    82 122 Отговор

    До коментар #17 от "ASD":

    150-те ядрени бойни глави на Великобритания къде мислиш са насочени? Към Шри Ланка или Зимбабве?

    Коментиран от #125

  • 21 Гост

    62 69 Отговор

    До коментар #1 от "Аааа":

    Ако Русия, т.е. недораслякът направи глупостта да реши, всички изчезваме в Европа! Кратуно празна!

    Коментиран от #26, #34

  • 22 Митю

    64 4 Отговор
    Медец за новинарския бизнес
  • 23 народъ

    110 33 Отговор
    Ами вие какво очаквахте бе,анъмколу!?Сега се въргаляте във изпражненията си и треперите от страх.Слушайте още американците и ще видите до къде ще я докарате,нещастници!Тополь М е най-малкото,което може да им се случи,има и много по-лоши варианти!
    Има Сармат,има Кинжал,Лабуга,Булава,свят ще ви се завие!!!

    Коментиран от #29, #115

  • 24 Гост

    44 13 Отговор

    До коментар #19 от "Георг Георгиев":

    Споко, светът вече е много малък. Бай Брадър вижда всичко, пише сценарии, проектира версии. Вземай семките и бирата, и гледай, и слушай сеир! А Владимир Владимирович току що направи някой друг милионец.
  • 25 реалист

    104 25 Отговор
    по умните хора сме наясно че русия може да заличи жалкия еврейски остров но няма да го направи без да е започнала войната която много скоро ще бъде факт ...

    Коментиран от #30

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Мохамед

    60 90 Отговор
    Ще измрат англичаните, на пакитата нищо няма да им стане. Обаче имайте предвид, че и те имат подводници с ядрени томахавки и от руснаците ще оцелеят само чукчите и разбира се ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТКИН!
  • 28 Гостенин

    78 12 Отговор
    И това за един шпионин???
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Гост

    35 7 Отговор

    До коментар #25 от "реалист":

    Спи спокойно. В момента модернизираме въоръжението. Ще направим някой друг милиард - нали, ако намесим "атома" после няма да има къде да го харчим! Е, ще отстреляме няколко милиона кореняци из Африка и Азия, ама какво пък?! "Богопомазаният" милиард ще гледате сеир. След т'ва много мат'рял за Холивуд, пък и някои изтърсаци, като Тайипи и дебелия -Ун ще намажат от ситуацията. След това 20-30 год. джумбурета. После пак... И те така!
  • 31 пари пари и пак пари

    64 12 Отговор
    Казваш за някого че краде и след време няколко хора вече си мислят така. Създаваш имидж на някой че е злодей и след време ефекта е същия.

    Англичаните са много прости. Кой ши хакне Лондон. Хакнеш ли Лондон няма слисъл да има айфон 10,11,18.........100. Света свършва. Лондон не е Сирия дето убиват деца запада и Русия без да ги интересува. Лондон се перат пари от западняци и руснаци.

    Явно искат хората да живеят в страх. Страх от нещо. Това е новия ред - страх. Тоталитаризъм, комунизъм, капитализъм и СТРАХ.
  • 32 ivan4o

    40 12 Отговор
    до сички мнознайковци,никой нищо няма да използва. и ако ще използват някога ще гледат да е далеч от еу. както беше през 1945 япония
  • 33 Килифаря

    68 13 Отговор
    Изминаха едва 70 години от Втората световна и някой пак почва да се има за велик и мечта да остане в историята................Няма значение дали е Путин , Ердоган , Ким Чен Ун или някой американски президент..............Това е света мечтае за самоунищожението си.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 вово е добър

    29 40 Отговор
    не може да затрие нищо, само му се иска.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 WWIII

    40 83 Отговор
    Забавно се помпат празноглавите ватници, ушанки и каскети дето вече не могат да си вържат обувките сами.
    Факт е, че Русия няма участие във спечелена война без да е съюзник на Великобритания. Съдбата ѝ винаги ще зависи от благоволението на Лондон.

    Коментиран от #45

  • 38 Историк

    46 67 Отговор
    Най-много Крим са стане английски.
  • 39 вес

    16 39 Отговор
    Тази риторика работи изцяло в полза на англичаните
  • 40 Пешо

    39 51 Отговор
    Тя тая руска ракета да не е невидима? Журналята пиете едни глупости , като че ли англичаните и американците ще стоят и ще чакат рашките да си изстрелят ракетите.
  • 41 В е л и к и я

    39 20 Отговор
    Явно англетата са направили най после един успешен пуск на новия Трайдънт и сега се дуят като пуяци..Ама дали ще излетят всички от
    Vanguard не е много сигурно...
  • 42 Кукувци

    46 16 Отговор
    Това вече прилича на масово обгазяване на англосаксите с газ "дурачок".

    Коментиран от #44

  • 43 Ханко Брат

    68 14 Отговор
    Джендърчетата в Лондон се опитват по всякакъв начин да прикрият новината за изнасилените 1500 дечица от талибаните, като пускат ли пускат новини за бомби и войни и макар никой в Русия да не им обръща внимание, продължават да плашат народа си.
  • 44 Наблюдател

    28 52 Отговор

    До коментар #42 от "Кукувци":

    Цинично, арогантно и високомерно. Типично за руски ватник-дегенерат.

    Коментиран от #59

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 хоп

    17 29 Отговор

    До коментар #9 от "СССРБарета":

    Никога не е тестван Цар Бомба само за протикола
  • 47 Иво

    39 36 Отговор
    А какво ще стане с Москва не споменавате?
  • 48 hmhmhm

    52 11 Отговор
    А не знам защо сте се захванали като удавник за сламка някава утрепка двоен агет е умрял и вече война. Я малко по трезво Русия не и пада толкова бързо пердето да ви припомня Руски самолет беше свален от Турция и двете държави се поздърпаха. А тук става въпрос за някаква утрепка.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Каракольо

    41 8 Отговор
    Когато полетят ракетите и от двете страни те ще се свалят и ще падат по буферните зони :Аляска,Канада,Прибалтика,Полша Украйна, Румъния,България.Китай ще гледа и ще прецени кого да нападне в последния момент според развоя и ще е на страната на победителя.

    Коментиран от #103, #139

  • 51 Расулюлах

    64 24 Отговор
    2 свръх държави? Едната е русия а другата коя е?островчето с размер на квартал в москва ли? Хахах

    Коментиран от #62

  • 52 #112

    34 11 Отговор

    До коментар #8 от "демократ":

    Е сега след такива подстрекаващи журналистически изказвания, и манипулативни обвинения срещу Русия се молете на господ, недай си боже некъде да падне метеорит на Земята? И....? Цивилизацията ни ще се самозатърка сама за няколко дни? Заради Америка, Англия и др.манипулативни Утрепки???
  • 53 Сирил

    23 5 Отговор

    До коментар #9 от "СССРБарета":

    И центАра ся а изместен викаш
  • 54 Сирил

    9 4 Отговор

    До коментар #9 от "СССРБарета":

    И центАра ся а изместен викаш
  • 55 Гост

    34 6 Отговор

    До коментар #9 от "СССРБарета":

    Аха, тъй ли ? А като пръдне Путин се цепи земята по екватора. Или само ти се наакваш...
    на мама барета....
  • 56 Някой

    21 0 Отговор
    Хайде научете най-после правописа на тази думичка-Отрепка!
  • 57 Ники

    41 7 Отговор
    Русия никога няма да нападне първа.
  • 58 Storm

    9 5 Отговор

    До коментар #18 от "Kiro Spiro":

    А през това време ти на друга планета ли ще пребиваваш хаха... плъх, като теб тогава, гърчейки се и бавно разяждайки се ще се моли пръв да умре тогава...

    Коментиран от #166

  • 59 ГОСТ

    10 5 Отговор

    До коментар #44 от "Наблюдател":

    То ще бъде събитие ако не беше се появил и тук.
  • 60 ЛУД ИДИОТ

    23 36 Отговор
    Последиците ще са,че няма да има Русия!

    Коментиран от #97

  • 61 Гост

    20 54 Отговор
    Ако искат САЩ и Англия ще изтрият Русия от света,но те засега не искат,искат управлаващите да се съобразяват с останалият свят
    Ида спазват международните правила!!!

    Коментиран от #171

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Гост

    24 48 Отговор
    Путин е диктатор но не е глупав, много добре знае че ако направи тази грешка Русия ще изчезне завинаги.

    Коментиран от #148

  • 64 НАТО ВЕЦ

    52 7 Отговор
    За какъв дявол и е на Русия подобно нещо. Да. Може. Но по дяволите, въобще не им трябва. Хората искат просто нормални отношения, пък насреща им само магарета.
  • 65 Африка

    31 0 Отговор
    Какви са тези коментари.?
    Живеем в 21/век.
    Ако са безмозъчни мекотели за тези,с когото плашите света,то няма да съществува планетата земя.
    Простотията човешка е безгранична!
  • 66 Гост

    11 9 Отговор

    До коментар #1 от "Аааа":

    А ти къде ще си, на луната с жигулката.
  • 67 Елка Николова

    31 1 Отговор
    Не си ли давате сметка ,че стигне ли се до натискане на копчето няма да остане никой от нас.Чернобил не е много близо но още понасяме последици.Пък и медиите провокират с такива страшни предположевия за да ги четем .Не се хващайте!Земното кълбо е малко за да останат незасегнати само някой.
  • 68 Елка Николова

    9 3 Отговор
    Не си ли давате сметка ,че стигне ли се до натискане на копчето няма да остане никой от нас.Чернобил не е много близо но още понасяме последици.Пък и медиите провокират с такива страшни предположевия за да ги четем .Не се хващайте!Земното кълбо е малко за да останат незасегнати само някой.
  • 69 Че Лайнара

    29 1 Отговор
    .....внимавайте да не " утепате" Кралицата!

    Коментиран от #79

  • 70 спец

    20 37 Отговор
    В момента, в който Путин изстреля такава ракета, целият свят ще изстрела своите и всички големи руски градове ще изчезнат. Горко му на Путин ако оцелее.

    Коментиран от #71, #73

  • 71 Папуа Нова Гвинея

    32 2 Отговор

    До коментар #70 от "спец":

    Дааа, целия свят! А Путин е гръмнал Лондон, а сме пуснали нашите ракети по него. Останали са фойерверки от новогодишнат нощ.
  • 72 kick

    24 16 Отговор
    Какво ги бавят още, гнусните англичани отдавна трябваще да ги няма!

    Коментиран от #78

  • 73 Дядо Ставри

    10 21 Отговор

    До коментар #70 от "спец":

    Споко брат и путю има задник и на него му се свива главното.

    Коментиран от #86

  • 74 Иван

    13 31 Отговор
    Тоя психопат за да си спаси кожата може да запали трета световна.Надявам се в руските длужби да саностанали здравомислещи хора и да му дръпнат шалтера на тоя ненормалник.Тоя ще жертва и руският народ за да не бъде съден за грабежа ,който му наложи.
  • 75 Дядо Иван

    27 10 Отговор
    А в дън горите сибирски има едно чудовище- "Сатана" му викали по народно му. Та то с неговите архимегатонове можело да превърне usa в кротки пари и то
  • 76 Дядо Иван

    21 6 Отговор
    ...много набързо за да не ги боли. то нали има изисквания за хуманност- по евростандартите
  • 77 Бай Хoй

    15 16 Отговор
    Тоя скандал го разразиха нарочно преди изборите, та да може Путин с лекота да ги спечели! Всичко друго за трета световна война са глупости
  • 78 Оффф

    2 0 Отговор

    До коментар #72 от "kick":

    Извинявай ,че ти дадох минус
  • 79 Бой Кот

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "Че Лайнара":

    Да, тя/то е шефът на комитета.
    .......виж къде се криел зверо.!
  • 80 Фея

    32 12 Отговор
    Русия никога няма да изчезне от лицето на земята.Русия може да направи така че много други да бъдат заличени.Не подценявайте Великите руски сили.Колко жалко за българина веднага е готов да заличи собствените си блага и да стане чужденец.Срам.За момента на България и трябва Пиночет а не ББ.
  • 81 Фея

    18 11 Отговор
    Русия никога няма да изчезне от лицето на земята.Русия може да направи така че много други да бъдат заличени.Не подценявайте Великите руски сили.Колко жалко за българина веднага е готов да заличи собствените си блага и да стане чужденец.Срам.За момента на България и трябва Пиночет а не ББ.
  • 82 Стоян

    11 10 Отговор
    Само така исриваиваи тая зган западна
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Т рекс

    15 6 Отговор
    Русия винаги ще я има.И а мен ми писна да им работя на тия боклуци ,да се свършва с тоя свят и това е.Монетарната система е наи нечесната и кървавата в цялата вселена.Кои иска дасе спазява да отива в Ю А Р
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Даниел

    15 11 Отговор
    Нека им е.Кои какво си търси си го намира.Да ги истриват.Дори са много толерантни Руснаците.

    Коментиран от #93

  • 89 Свети Влас

    24 13 Отговор
    Утре Путин пак ще го изберат.Той е най обичания и уважаван президент до сега.След месец започват да идват парите и то много в нашето красиво градче.А тези които и не са чували и руска реч да не пишат тука.
  • 90 Кукувци

    26 7 Отговор
    Тия които не знаят какво е Русия пишат най- много тук и все глупости.
    Зомбирани и и неграмотни и нещастни люде.
  • 91 Кукувци

    15 10 Отговор

    До коментар #87 от "Гледай и слушай":

    Какви са условията на живот в Подмосковието? Както се казва, не можете и да мечтаете за такива.
  • 92 Север о запад

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "Аааа":

    Русия не е другарчето, което седи на предния чин. Така, че държавнитв дела са съвсем различно нещо. Но в интерес на истината аз съм - за, всеки да си получи заслуженото.
  • 93 Митко

    13 9 Отговор

    До коментар #88 от "Даниел":

    Ти нормален ли си?Така ли мислиш се решават нещата,бум и край?А невинните хора,а българите които живеят там?Само и само да сме на страната на Путин.Сърце имаш ли,или го даде на малоумника от Кремъл?

    Коментиран от #99

  • 94 Мейби

    10 14 Отговор
    Да се нареди на опашката Цезар, Наполеон, Хитлер... Всички са се опитали да превземат Острова и накрая.......
  • 95 цоле

    1 0 Отговор
    ИЛИ БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #96

  • 96 ИНЖ

    10 3 Отговор

    До коментар #95 от "цоле":

    НЕМА СТРАШНО БЪЛГАРИЯ САМА ЧЕ СЕ ГЪТНЕ
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Даниел

    4 9 Отговор

    До коментар #93 от "Митко":

    Абе митко заради такива женчовци като теб утр неди си боже навлезат аскерите в България натовците ли ще ни помогнат.

    Коментиран от #106

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Нина

    11 6 Отговор

    До коментар #98 от "Митко":

    Митко вчера се прибрах от Германия. И там всички хора коментират гупоста на британците, казват очаквахме провокация преди изборите в Русия ама чак толко нагла не.Разбери в европа всеки нормален човек знае за какво става въпрос.Явно само ти не се сещташ.Не скам да те обиждам за това ще замълча.

    Коментиран от #107, #143, #161

  • 103 He всъщност

    6 2 Отговор

    До коментар #50 от "Каракольо":

    Нсяка ядрена държава си има автоматична система за хвърляне на всички бойни глави хо света дари и всички вече да са мъртви, така че Китай няма да се разминат с бомбите
  • 104 Джон Уотсън

    6 2 Отговор
    Англичаните ще стоят и ще гледат предполагам.
  • 105 Стоян

    17 2 Отговор
    Абе хора каква трета световна.Нали видяхте Тръмп как сви сърмите от чичо Ким.А вие сте ръгнали наи могъщтата държава да обсъждате.Запада се заяжда с Русия защото знае че с нормални и нама да заличът човечеството колкото и порочно да е станало.
  • 106 Митко

    5 2 Отговор

    До коментар #99 от "Даниел":

    Абе "мъж"такъв,ако не си забелязал,от извесно време аскерите и братушките са си големи авери.Какво очакваш,да си развалят отношенията заради нас ли?Мечтай си.И си изказах само мнението,не съм обидил никой(като теб)!Между другото 30 години съм работил с руснаци,едва ли има някой във форума,който да ги познава повече от мен!Пък и не съм обидил руския народ по никакъв начин.Чети,осмисли и чак тогава говори!

    Коментиран от #108

  • 107 Митко

    3 0 Отговор

    До коментар #102 от "Нина":

    Нина,от коментара ти ми стана,че не мога да се сравнявам с теб,извинявай,аз все пак съм само от Бургас.И тъй като не съм ти на нивото,ще те помоля само да ми разясниш,кое от двете ти харесва повече:Заглавието или Снимката под него.Благодаря!
  • 108 Даниел

    6 3 Отговор

    До коментар #106 от "Митко":

    А ти осмисляш ли че на западняците много им пука за нас,дори ни мразят.Като си работил с руснаци,защо не ги попита защто още не съни затрили като двапати ни спасяват а ние се сме недоволни от тях.Ако не бяха те фашистите щтяха да си правят ракавици от кожата на родителитети.

    Коментиран от #110, #135

  • 109 ФИЛ

    10 4 Отговор
    Да изтрие Лондон? Великобритания е ядрена държава. Франция също. така стават тия работи. Ама 'новината' си я бива, събира публика.
  • 110 Митко

    6 2 Отговор

    До коментар #108 от "Даниел":

    Защото,Даниеле обикновенния руснак грам не мисли като тебе.И като чуе думата война му настръхва косата.Защото са наплашени също като нас.И защото грам не мислят,като онзи с червения бутон в ръката.
  • 111 кокото

    3 2 Отговор
    много ги изтърпя даже
  • 112 Чочко

    3 5 Отговор
    Русия.Китай.Турция.корейците...срещу всички останали...проста аритметика.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Робинзон

    2 2 Отговор
    Тук на Острова никой не се стресира от ракетно нападение, всеки си гледа задълженията, а на г-жа Мей това е националната сигурност преди всичко.
  • 115 Митко

    5 1 Отговор

    До коментар #23 от "народъ":

    Има други начини без атомни бомби.Има начин да им се спре интернета и увяхват.

    Коментиран от #152

  • 116 Изместил ми се е мозъка от ракета

    3 0 Отговор
    И после пиеме по един топъл шнапс и си легаме със здраните боксери, че утре сме на работа. Стига сме нищили големата политика, тия смешковци ЧЕ ТРЕБЕ да се научат да оправляват света и без наще цени коментари тука. Не може постоянно е*и учи, е* и учи цел живот, то да му писне на човек.
  • 117 ЦРУ

    5 9 Отговор
    АКО Жужи натисне червеното копче - до него ВИНАГИ има ТРЕЗНИ офицери . който ЩЕ ГО ЗАСТРЕЛЯТ....атаката ще е отменена . а случайно изстреляна ракета ще бъде взривена от нивиждани до сега космически оръжия.....ИЗРАЕЛ веднага ще нападне и заличи няколко обекта в Раша - без да иска ! ...КИТАЙ под предлог . че пази китайските арендатори в Сибир . ще влезе до Урал ! НО ПО ВЕРОЯТНО е след изборите Жужи да пие чай с полоний - ОЛИГАРСИТЕ искат да си харчат парите . а не да им налагат санкций заради Жужи !
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Бай Хoй

    8 2 Отговор
    Тоя скандал го разразиха нарочно преди изборите, та да може Путин с лекота да ги спечели! Всичко друго за трета световна война са глупости
  • 120 гост

    9 2 Отговор
    империята на злото имат дълг между 200 и 300 трилиона или може и повече
  • 121 ЗАДУНАЙСКИ РОБ ДО ГРОБ

    5 10 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "КОЙТО НИ ОСВОБОДИ,ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ" - ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ. "НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА (ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ),КОЯТО А Е НАВРЕДИЛА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ,КОЛКОТО ПРОСИЯ". ДИМИТЪР БЛАГОЕВ - ДЯДОТО...РАКОВСКИ,БОТЕВ,КАРАВЕЛОВ...ВСИЧКИ,ВСИЧКИ СТОЙНОСТНИ БЪЛГАРИ СА НЕНАВИЖДАЛИ КАНИБАЛСКИЯ КРЕМЪЛ,ДАЖЕ ПАТРИАРХА НА БЪЛГАРСКАТА ЛИТЕРАТУРА ДЯДО ВАЗОВ Е ПИСАЛ СРЕЩУ БЕЗЧИНСТВАЩИТЕ СПРЯМО БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ РУСКИ ОРДИ. ХОРАТА СА ВИЕЛИ И ВИКАЛИ: КЪДЕ СА ТУРЦИТЕ ДА СЕ ВЪРНАТ ТЕЗИ ЛЮДОЕДИ ЩЕ НИ ДОВЪРШАТ!?... КЪДЕ СА ТЕЗИ СТИХОВЕ,ЗАЩО ГИ КРИЯТ ЧЕРВЕНИТЕ ФЕКАЛНИ ЧЕРВЕЙ С РУСТАШКО САМОСЪЗНАНИЕ!?...
  • 122 ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО ?

    6 7 Отговор
    Знаете ли защо руската държава никога не смее да говори на руснаците за ответния удар който обезателно ще последва ако тя прибегне до ядрено оръжие ??? Някой руснак да е чувал от устата на Путин за неминуем възмезден удар срещу Русия ?
  • 123 Шшш

    4 4 Отговор
    Е първо ако путин натисне червения бутон край със всичко което е на пътя на русия а и тоя скандал с великобритания русия няма нищо общо с отворения агент но от великобритания веднага преписаха вината на русия но накрая путин ще им затвори устата за винаги
  • 124 vasik atanasova

    11 5 Отговор
    путин може и да почине че е вече на 65 години
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Host the host

    2 1 Отговор
    Да на теория може, ама бъдете реалисти.... никога няма да стане защото ако това се случи САЩ ще изтрие Москва (или обратното) ама и в двата случия никой няма да спечели и ще настъпи студена война а абсолютно никой не печели от това освен Северна Корея 😆😆
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 луни туунс

    2 1 Отговор
    много бързо трябва да анимират лондон , че руснаците няма къде да стрелят с анимираните си ракети хахаха
  • 129 Расулюлах

    2 1 Отговор
    Тва е края на англииската мечта да живеш в стая 2х2 където като се завъртиш с разперени ръце и ше се удариш и да береш ягоди и да се отбелязваш от некое мега кътче на острова хахаххах побързаите че скоро ше умре тва хахахх
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Железния

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Kiro Spiro":

    Ти пък много знае.Аз ще остана.
  • 132 СТАРОТО

    5 6 Отговор

    До коментар #3 от "РАСО":

    Русия -империята на злото трябва да бъде смачкана!
  • 133 СТАРОТО

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "от народа":

    единия рязан другия дребно джудже ама пърдят в едни гащи май!
  • 134 СТАРОТО

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Аааа":

    Великобритания ако бъде притисната може да изтрие Москва от лицето на земята.Ракетите им с ядрен заряд съвсем не са за подценяване !

    Коментиран от #153

  • 135 СТАРОТО

    2 3 Отговор

    До коментар #108 от "Даниел":

    ама втория път май "спасиха" златния ни резерв въпреки ,че не сме били във война с тях.
  • 136 стоян георгиев

    4 7 Отговор
    след удар на топол по русия лондон ще заприлича на повечето руски градове в момента.явно тва е желанието на пурин целия свят да прилича на русия.
  • 137 СТАРОТО

    5 6 Отговор

    До коментар #9 от "СССРБарета":

    егати "мечката" много и оръфан кожуха,бре !

    Коментиран от #138

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 помнещ

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "Каракольо":

    Китай иска Сибир от миналия век , даже наелязоха на съветска(тогава) територия.Нещата се укротиха ,но мераците останаха.Но така или иначе до подобен сценарии описан от журналисти няма да се стигне.Никой не му се умира , а при война всичко е с неизвестен край.
  • 140 гашник с мотика

    1 3 Отговор
    Вижте само с какво се занимават т. нар. наглосаксонци. Нагнетяване на напрежение,уплаха и страх в обикновения човек срещу когото Русия не би хвърлила и една ръчна граната! Русия ще хвърли(не в САЩ), САЩ ще ''защитят'' ''съюзникът'' си,Русия и КИТАЙ ще отговорят и еволюцията на Земята ще започне пак от амебата!

    Коментиран от #142

  • 141 Зигфрид

    4 5 Отговор
    Във военно временна обстановка или на война , заставането и пропагандирането на вражеската страна е предателство и дезертьорство и е наказуемо с най- тежката мярка на закона .Вражеската страна е ясна - Русия страната на враждебността към всички и всякой.Всички Апологети на Путин са престъпници спрямо закона .Сега ситуацията е почти предвоенна и службите трябва да издирят всички предатели , да си ги регистрират ( ако вече не са го направили ), и при нужда да им търсят отговорност .
    Омръзна ми да чета русофилски , посъветвали ,путиновски възхваления , които нямат никакво покритие .Руснаците харесват България , но мразят българите .Руснаците се отнасят и са се отнасяли презрително към българите.Спомнете си патриарха Кирил, депутатът Толстой , оня депутат който нарече българите предатели и Неблагодарни
    ци - забравих му името и много други подобни.Много често лично се сблъсквам с руската имперска арогантност и високомерие ,която сега облечена и с пари е отвратителна .Ако вие драги русофили се сблъскате с това и не сте платени тролове ще забравите бързо русофилията си Гарантирам.

    Коментиран от #149

  • 142 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #140 от "гашник с мотика":

    Абе стига сте слагали Русия с Китай , по каква логика?
  • 143 Вангин

    1 3 Отговор

    До коментар #102 от "Нина":

    Че то и в Германия е пълно с рублюфци.
  • 144 Бай Мангал

    4 2 Отговор
    Количествените натрупвания водят до качествени изменения.Много паплач станахме на Земята! След войната ще останат само йогите в Непал и Индия и ние циганите!Да живее майка Индия!
  • 145 Гост пост

    2 2 Отговор
    Не мога да проумея, изобщо що за безумна дискусия се води по света, както и тук!? Каква самоубийствена лудост обхваща човечеството периодически? Как, на фона на идеята за най-ценното за всички - децата, искаме яростно да се самоунищожим!? Ясно е, че дяволът като си няма друга работа си е#е децата, ама пък чак толкова ли сме тъпи!? Нима!?
  • 146 Свръх

    2 1 Отговор
    "Трета световна война и пряка конфронтация между две военни свръхдържави" За Русия знам но за Англия кокво и е свръх.
  • 147 Мека Китка Търси Твърда Дръжка

    3 3 Отговор
    Путин е тираджия в пустоща. ;)
  • 148 Кукувци

    2 0 Отговор

    До коментар #63 от "Гост":

    Какъв е Путин?
  • 149 Кукувци

    2 0 Отговор

    До коментар #141 от "Зигфрид":

    Вече са го направили. Е и? Какво правите по- нататък?
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Коко

    4 1 Отговор
    Това е толкова глупава статия, че просто не си заслужава да се чете.
  • 152 Кукувци

    4 5 Отговор

    До коментар #115 от "Митко":

    Това, което за 500 години не успяха да направят османците с вашите предци, само за 30 години направиха англосаксите с някои от техните потомци - успяха да опростачат някой от вас до безумия. Зомбираха ви , русофоби
  • 153 Кукувци

    4 1 Отговор

    До коментар #134 от "СТАРОТО":

    Това може да напише само някой на 8 години максимум.хахаха
  • 154 Стоян

    5 3 Отговор
    Има ли с какво да се похвали ДИКТАТОРА освен с бомби ракети самолети и да плаши с ГОЛЕМИЯ бутона да и с водка , и как така ще унищожи Лондон та нали им крадини пари са в лондонски банки
  • 155 рашки по прашки

    8 6 Отговор
    Ако путин атакува Лондон е лесно да си преставим какво ще стане с него и цяла русия в следващия полвин час!
  • 156 123

    6 4 Отговор
    Може да нюкне Лондон, ама после ще им го върнат тъпкано. Москва И др. градове ще станат горещо място. А на Путин ще му падне някой Трайдънт на главата.
  • 157 Амиии

    6 4 Отговор
    ... какво ли ще остане от Масква се питаме след това. Една кална дупка вероятно...
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 СТАРОТО

    2 4 Отговор
    Лондон,ако поиска може да изтрие от лицето на земята Москва с помощта на ядрените си ракети и не само Москва дори и без помощта на съюзника си в ядрената област Франция, да не говорим и за САЩ- това ще бъде апокалипсис не са мо за Москва но и за околните държави,за съжаление !
  • 161 СТАРОТО

    2 1 Отговор

    До коментар #102 от "Нина":

    Лондон,ако поиска може да изтрие от лицето на земята Москва с помощта на ядрените си ракети и не само Москва дори и без помощта на съюзника си в ядрената област Франция, да не говорим и за САЩ- това ще бъде апокалипсис не са мо за Москва но и за околните държави,за съжаление !
  • 162 Като гост

    4 0 Отговор
    Джендъри били европейците пък проститутките им все рускини. Накрая си отведат някое "джендърско" отроче в Русията.Генофонда им се промени за последните 30 години.
  • 163 Тов Шойгу

    2 2 Отговор
    Някой се упражнява да мисли какво би станало ако ингилизите си изпросят само една ракета над Лондон. Там е работата, че няма да е една ракета. Наистина първо ще мине Топол, но няма да е ядрена - а с ЕМП генератор, който ще изпържи всичката електроника в радиус десетки километри. И ще са няколко такива Тополи. След няколко минути идват 4 броя "Сармат" с по 10 самонасочващи се бойни глави и микробритания е до там.
  • 164 СТАРОТО

    2 3 Отговор

    До коментар #17 от "ASD":

    при една ядрена война САЩ ще изтрие за 5 минути Русия от лицето на земята. Това не е мое мнение а мнение на военните специалисти от САЩ.
  • 165 СТАРОТО

    0 2 Отговор
    при една ядрена война САЩ ще изтрие за 5 минути Русия от лицето на земята. Това не е мое мнение а мнение на военните специалисти от САЩ.
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Бай Иван

    3 1 Отговор
    Русия ако реши да си детонира бомбите както са си в силозите ще разцепи планетата като презряла диня. Добрече ги има руснаците ,че иначе америте англетата и франсетата да са ни поробили в буквалния смисъл с камшика и на полето да ги изхранваме
  • 168 Alarak(the truth)

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Morgoth":

    Тя докато получи няма да я има вече
  • 169 Alarak(the truth)

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    Кой трябва да позволи бе смешка?
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Смърт за АнглоАмериканските дупедавци

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "Гост":

    Да вземете малко да се пообразовате Ти, и всички останали, викам аз...
    Англия и Америка щели да унищожат Русия, как паа да не...
    Русия е военна държава, нямате си и на представа какъв е арсеналът им...
    Като човек, прекарал половината си живот във Владивосток, работил за най-големите мозъци в оръжейната технологоя, бих ви посъветвал, наистина да си мълчите, защото се излагате... И, за Лондон не е нужно нищо особенно, има едно лазерче, разположено в Находка, което не само Лондон, а светът за секунди ще помете...
    Руснаците са военни натури, дай им да правят оръжияи гледай чудо...
Новини по държави: