Last news in Fakti

21 Октомври, 2017 00:30 28 718 9

Секс инциденти, довели до фатален край

  • секс-
  • инцидент-
  • смърт-
  • асфикция

10 странни истории за известни личности, които умират при обстоятелства, свързани със секс

Секс инциденти, довели до фатален край - 1
Снимка: Shutterstock

Смъртните случаи, свързани със секс, винаги са вълнували хората - сякаш изглежда по-привлекателно да си отидем от този свят на върха на сексуалния екстаз. Но дали тази идея е наистина толкова приятна в действителност? Вижте няколко странни истории за хора, които умират при обстоятелства, свързани със секс - някои от тях са потвърдени, други остават загадка.

Хунският вожд Атила

Секс инциденти, довели до фатален край

Има няколко непотвърдени легенди относно смъртта на Атила (повечето доста интересни), но най-забавната е за неговия пропит с алкохол полигамен меден месец.
За порочния предводител на Хунската империя, известен като фен на грубия секс и многобройните сексуални партньори, се твърди, че по време на секс с последната от многобройните си съпруги, тя е счупила носа му. Кръвотечението прераснало в силен кръвоизлив, който погубил живота на Атила.

Феликс Фауър

Секс инциденти, довели до фатален край

Феликс е бил президент на Френската република от 1895 г. до смъртта му през 1899 г. Докладите показват, че Фауър е повикал своята любовница, мадам Маргарит Стейнхил, за следобеден секс. По време на орална наслада, Фауър е получил масивен инфаркт, от който е починал. Ръцете му останали вкопчени в косата й. От смъртта му, мадам Маргарит е изпаднала в шок, което е причинило блокаж на челюстта й. Наложило се да отстранят хирургично члена му от устата й.

Нелсън Рокфелер

Секс инциденти, довели до фатален край

Нелсън Рокфелер е бил вицепрезидент по време на администрацията на Джералд Форд и подобно на много политици, той също е имал забежка с асистентката си - Меган Маршак. Първоначалните доклади относно причините за смъртта (1979 г.) му твърдят, че Рокфелер е умрял в кабинета си, докато е работил над книгата си. Но според коригираните доклади той е претърпял инфаркт, докато е бил с Меган. Изплашената секретарка се обадила на приятел и заедно облекли дрехите на вицепрезидента и го сложили да седне на бюрото си, преди да се обади на полицията.

Майкъл Хътчинс от INXS

Секс инциденти, довели до фатален край

Според доклада на съдебния лекар, преждевременната смърт на Майкъл Хътчинс в хотелска стая в Сидни, Австралия през 1997 г. първоначално е била известена като самоубийство. Много фенове и членове на семейството обаче, твърдо заявяват, че истинската причина е автоеротична асфикция или "смърт от задушаване" при мастурбиране. Две години по-късно бившата му съпруга Паула Йейтс дава публично потвърждение за причината за смъртта на Хътчинс.

Кирстен Тейлър

Секс инциденти, довели до фатален край

Кирстен Тейлър и съпругът й Тоби, обичали да нажежават страстите - почти буквално. Те харесвали електричеството и то не просто малко, колкото да засилят сетивността си. Но веднъж нещата шокиращо се объркали! Тоби се опитал да прикрие инцидента, като казал, че Кристен е умряла от токов удар, докато сушила косата си със сешоара. По-късно става ясно, че му харесвало да поставя електрощипки на зърната на гърдите й. Очевидно и двамата са се наслаждавали на тази игра, но в един момент решили да пренебрегнат инструкциите за безопасност при електросекса.

Дейвид Карадайн

Секс инциденти, довели до фатален край

Дейвид Карадайн е открит гол и мъртъв в своята хотелска стая в Банкок на 4 юни 2009 г. Холивудската легенда и звезда от филма "Убий Бил" е снимал в Тайланд последния си филм "Stretch". Открит е да виси на кука от гардероба в стаята си, с въже вързано около врата му и с ръка на гениталиите. Първоначалните съобщения за самоубийство бързо са отхвърлени и е потвърдено, че причината за смъртта му е асфикция.

Кристиан Дигби

Секс инциденти, довели до фатален край

През март 2010 г. 32-годишният британски телевизионен водещ по BBC е намерен мъртъв в дома си в Източен Лондон, след като забавленията по време на секс преминали границите на безопасността. Като причина за смъртта му отново е посочена автоеротична асфикция. Очертава се тревожна тенденция при смъртта, свързана със съмнителни сексуални удоволствия.

Уроко Оноя

Секс инциденти, довели до фатален край

Успешният нигерийския бизнесмен Уроко Оноя е открит мъртъв в дома си в Огбадибо през юли 2012 г., след сексуален маратон с всичките си шест съпруги, изпълнени с ревност една към друга. Оноя се наслаждавал на компанията на най-младата си съпруга, когато останалите пет се събрали и го нападнали, жадни за секс, пише Sexwell. В желанието си да задоволи всички, Оноя успява да направи щастливи 4 от тях, преди дъхът му да спре. Само две от жените са арестувани, след инцидента, а според официалния доклад Оноя е "изнасилен до смърт".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БайТози

    67 0 Отговор
    Вени умирам за секс. ама от секс не ми се мре.
  • 2 Оноя

    43 1 Отговор
    Брей каква развинтена фантазия има тази Вени..
  • 3 гощо

    38 1 Отговор
    Венчееее ше ни умориш ей!

    Коментиран от #5

  • 4 Зевзек

    32 4 Отговор
    Вени, сложи си по-голяма снимка, миличка:)

    Коментиран от #6

  • 5 Алфа Ромео

    17 2 Отговор

    До коментар #3 от "гощо":

    Ако си сложи снимка в цял ръст ша вземе да ни умори.....
  • 6 Даммм...

    21 4 Отговор

    До коментар #4 от "Зевзек":

    По бански. :))
  • 7 Георги Славов

    21 2 Отговор
    Правилно е да се пише и чете Асфиксия.
    А иначе знаете как още казват на кабелните превръзки тип "свински опашки"?!
    "Мейзерки", разбира се :)
  • 8 ШмъркАн

    2 4 Отговор
    Даже не знаех, че Дейвид Кардан вече не е сред живите.
  • 9 Шофьора

    2 1 Отговор
    Да чичо Дейми си счупи кардана и неможа да мине годишния преглед пред КАТ.