24 Август, 2017 11:19 12 745 5

Нова услуга: Суперкари под наем

  • суперкари-
  • hagerty-
  • driveshare-
  • rent a car
Нова услуга: Суперкари под наем - 1

Американската компания Hagerty, занимаваща се с автомобилно застраховане, пусна една нова услуга, наречена DriveShare. От традиционните Rent a Car компании, тази се отличава с това, че предлага редки и ексклузивни автомобили, в това число и такива от частни колекции.

За да наемете суперкар е необходимо да внесете депозит от $500, като за него от Hagerty ви правят застраховка на автомобила за сума до $1 000 000. Иначе собствениците на суперколите сами определят стойността на арендата.

Избирането на кола се осъществява с помощта на интерактивна карта, която ви показва какви автомобили се предлагат в близост до вас, като може да се търси и по определени критерии.

Към момента на сайта се отдават 135 автомобила, сред които Lamborghini Aventador за $3 000 на ден, Ferrari F430 за $1 300 и най-достъпното Porsche Boxster за $99 на ден. Услугата набира все по-голяма популярност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Живко Абрашев

    13 6 Отговор
    Сетили се хамериканците.... в англия наемането на супер кар е достъпно от години и цените са далееееееч по ниски от посочените. Има опция за трак дей имаш избор да караш 3 суперкара за деня на писта първо с инструктор после самостоятелно при коетоти издават и международен сертификат с който където и да идеш по света си наемаш подобен автомобил без да плащаш космически цени за застраховки. Иначе от рент-а-кар ако се взема излиза от порядъка на 300-400 паунда на ден.... както знаем Хамериканците са капиталисти.....

    Коментиран от #5

  • 2 гост

    10 2 Отговор
    Тук е малко по-различно. Компанията не притежава колите, а е като Юбер и АирБнБ - колата си има собственник, а компанията е само посредник и работи срещу комисионна. Добра оферта е, понеже може да се карат класики и много редки коли.
  • 3 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    в италия го има това от доста време
  • 4 Гого

    0 0 Отговор
    Солей е български турчин и дава такива коли под наем в Монако от 2000_та година.
  • 5 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Живко Абрашев":

    За 300-400 паунда на ден може да се вземе само ГТР, повечето ферарита са по 700-1200, а Авентадорите са по 1800-2000+.

    Следващите най евтини са мерцедес ГТ и Р8-ца за по около 500-600