13 Април, 2021 6692

Заложи ли Ердоган капан на Европа?


  • Мевлют Чавушоглу министър на външните работи на Турция На срещата в приложения протокол бяха изпълнени исканията и препоръките на ЕС. Разположението на местата за сядане беше направено в съответствие с предложението на ЕС. Точка. Нямаше да разкрием този факт, ако не бяха отправени обвинения срещу Турция.
  • Клеман Бон министър по европейските въпроси на Франция Това беше ситуация, умишлено заложена от Турция. Това е капан, подготвен от турските представители. Въпросите по тази теми са към Анкара, а не към Европа. В Турция имa въпрocитeлни oкoлo зaчитaнeтo нa дeмoкрaциятa. Трябвa дa ce пoкaжe твърдa пoзиция прeд турcкoтo прaвитeлcтвo.

    159 гласа
    28%
    72%
    401 гласа

Коментари

  • 1 любител

    52 11 Отговор
    изобщо не се съмнявам че ердоган ще изработи глупаците от ЕС както винаги.и като с мигрантите. защото си гледат интереса.

    Коментиран от #2

  • 2 шшигши

    18 7 Отговор

    До коментар #1 от "любител":

    Вероятно траен интерес на Ердоган е трайното понижение на курса на лирата резултат от преследването на интересите на Ердоган. В Турция се работи здраво , а доходите са като българските.

    Коментиран от #9

  • 3 ЕСлъжеТур

    20 9 Отговор
    Не симптатизирам на Турция в политиката им, но само не разбрах, защо след 50 години лъгане на Турция, че ще е часто от ЕС ... пак продължават залъгванита и упреците, че там нямало демокрация и жените седели на диван, не на стол ... ама то и европейските искания са детски, никой не може да не го признае. Европа нали има либерални ценности, защо не приема държавите такива каквито са, а се опитва да подчини всяка по-малка държава на някоя по-голяма: Германия или Франция (според годините). Турция обаче е голяма хапка и няма да се подчини на нито една от двете. Те много добре го знаеха и затова Югославия беше разделена, защото тази хапка също нямаше да могат да е преглътнат.

    Коментиран от #4, #6

  • 4 жшш4иж

    26 4 Отговор

    До коментар #3 от "ЕСлъжеТур":

    Турският неоосманизъм не се връзва с демократичните ценности на Европа. Та е логично освен да не се лъже Турция и Турция да не се прави на дръж ми шапката. Едно и също е . И двете страни лъжат.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 Пешо

    13 3 Отговор

    До коментар #3 от "ЕСлъжеТур":

    Казваш бивша Югославия, та това е изкуствено създадена държава, преди да пишеш по въпроса малко прочети, такава беше и Чехословакия, а ГДР е територия отделена от Германия и естествения процес е обединени, един ден това ще се случи и с Северна и Южна Корея, колкото до Турция, не изпълняват това което са подписали, никой не ги кани насила.

  • 7 селтак

    4 4 Отговор
    Не бе,приемете ги за пълноправен член!

    Коментиран от #16

  • 8 Човек

    15 5 Отговор
    ГОЛЯМАА РАБОТА СТАНАЛА КАТО УРСУЛА СЕДНАЛА НА ДИВАНА.Сиигурно половината свят тряббвва да застава мирно КОГАТО ТТЯ МИНАВА.

    Коментиран от #15

  • 9 2323232

    14 3 Отговор

    До коментар #2 от "шшигши":

    Нищо такова. 600-800лв вземат и то в Истанбул но за 10-12 часов работен ден. Просто там разчитат на бакшишите. Освен там и в курортите другото е трагедия отвсякъде-
  • 10 Кирил

    7 8 Отговор
    Мисля че не е нарочно - Ердоган не прави подмолни хитрости. Той е прям човек! За разлика от Европлазмодиите.
  • 11 Нормален

    6 3 Отговор
    Ердоган оповести, че е на страната на Украйна по въпроса за Крим и ѝ продава дронове Байрактар.Как мислите, на кого е заложил капан?
  • 12 ИВАН

    8 10 Отговор
    Този французин има право - турците разбират само от твърда позиция, никакво подаване на ръка - подай на турчина ръка и все някога ще те ухапе

    Коментиран от #13

  • 13 ЧМ Варна

    6 2 Отговор

    До коментар #12 от "ИВАН":

    така е, и с арабите е така - долни гадове са!
  • 14 Скорпи

    1 0 Отговор
    Този да си стои в Анадолският съюз.Ще дойде в Е.С. и пак да се съобразяваме с неговите изцепки и прищевки.Не...Мерси.
  • 15 Дългият

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Човек":

    Има дипломатически правила,които ти с твоят интелект, е много трудно да ги разбереш...не се напъвай.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта