13 Август, 2020 5968

Нужно ли беше извънредното заседание на парламента?


  • Александър Ненков зам.-председател на парламентарната група на ГЕРБ Двe ca ocнoвнитe причини, пoрaди кoитo ниe днec нe иcкaмe дa учacтвaмe в тoвa зaceдaниe. Първo – бeзcмиcлeнитe двe тoчки, кoитo кoлeгитe oт БCП зaщитaвaт. Първaтa им тoчкa e иcкaнe oт Миниcтeрcки cъвeт в рaмкитe нa eднa ceдмицa дa внece aктуaлизaция нa бюджeтa. Aктуaлизaция нa бюджeтa бeшe прaвeнa крaя нa aприл, в кoятo ca зaдaдeни нoвитe пaрaмeтри, пo кoитo ce изпълнявa бюджeтът. Рaбoтa нa oпoзициятa дa ocигури тoзи квoрум. Нe мoжe пaрлaмeнтът дa cтaвa aрeнa нa вътрeшнoпoлитичecкитe cпoрoвe нa БCП.
  • Крум Зарков депутат от БСП Това заседание е крайно наложително по думи на самите управляващи, които няколко седмици подред обясняват, че не подават оставка, тъй като парламентът трябва да приеме важни актове. Едни от най-важните актове, които парламентът трябва да приеме е бюджет и ясно да разграфи помощта, която ще бъде оказвана на хората, пострадали от коронавируса и от кризата,от която сме предизвикани. Към министър-председателя имаме въпроси защо на партийно мероприятие на управляващата партия се посяга на журналисти и граждани, защо се посяга на свободата на словото. Ще бъде тежко разочарование и много силен удар по Конституцията, ако те просто се скрият от дебата.

    143 гласа
    19%
    81%
    580 гласа

Коментари

  • 1 аяоа

    10 35 Отговор
    Как да гласувам пред изцепките на двама некадърници.

    Коментиран от #2

  • 2 Дуу Бай

    20 2 Отговор

    До коментар #1 от "аяоа":

    Ще гласуваш за ррристо ейййй!!!!!!!! Хахахахаха
  • 3 дрт прч

    43 2 Отговор
    ПОСЛЕДЕН ВАЛС, СБОГОМ ЛЮБИМА
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор

  • 5 ЗАПОЗНАТ

    16 33 Отговор
    Тези от БСП искат да прехвърлят от болната на здравата глава нещата Правителството работи за разлика от тях и президента им които сеят само раздори и хаус в държавата
  • 6 ДДД

    12 11 Отговор
    Този сайт ЯВНО е БСПарски.......

    Коментиран от #8


  • 7 оня с коня

    8 5 Отговор
    Твърди Крум З. че Управляващите "няколко седмици подред обяснявали колко е важно това Събрание,щото трябва да приеме Отчет за Бюджето и да го АКТОАЛИЗИРА".И да обясни Зарков:КАК ТАКА ГЕРБ "обясняват" необходимостта от Извънредно свикване на Парламента,пък БСП ПОДАВАТ МОЛБА за Свикване на Депутатите?Те в услуга на ГЕРБ ли работят и ОТКОГА?А на практика БСП ОТ КРАЙВРЕМЕ се държат Неадекватно за Всичко,като в Случая например се Хабят ДА ЛЪЖАТ,независимо че съзнават че НЯМА КОЙ да им вярва.Е такива хора ли следва да ни Управляват?!!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор

  • 9 1234567899

    6 12 Отговор
    НАПЪЛНО ИЗЛИШНО ЗАСЕДАНИЕ...КОМУ Е НУЖНО ТОВА...НИНОВА СИ МИСЛИ ЧЕ КОМАНДВА ПАРЛАМЕНТА.....СМЕХ,СМЕХ

    Коментиран от #10

  • 10 барета

    5 6 Отговор

    До коментар #9 от "1234567899":

    Братле, не се притеснявай от минусите,в този форум е така , платени драскачи и др. Честита победа Борисов 4 , 28.03.2021г

    Коментиран от #12

  • 11 Кръндела

    1 0 Отговор
    Тоя малкия анyc отляво ми прилича на един червей от моя клас. Оня така навремето- всички се чупят от час, нашия остава.
  • 12 A beee

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "барета":

    аман от мутренски гербераски гащници

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта