06 Декември, 2019 3521

За нищо ли ще импийчват Тръмп


  • Нанси Пелоси Демократ, председател на Камарата на представителите Президентът не ни оставя друг избор освен да действаме, защото отново се опита да опорочи изборите ни за своя лична изгода. Днес искам от председателя на юридическата комисия в Камарата Джери Надлър да пристъпи към изготвянето на основанията за повдигане на обвинения (импийчмънт). Действията на президента са в сериозно нарушение на конституцията. Демокрацията ни е заложена на карта. Президентът е злоупотребил със служебното си положение, подкопал е националната ни сигурност и е поставил под въпрос честността на изборите ни.
  • Доналд Тръмп Президент на САЩ Нищоправещите, радикално леви демократи току-що обявиха, че ще се опитат да ме импийчнат за НИЩО. Те вече се предадоха във връзка с нелепите неща на Мюлър (б.р. прокурорът, разследвал намеса на Русия на изборите в полза на Тръмп), така че сега разчитат на два напълно уместни телефонни разговора с укранския президент. Това ще означава, че извънредно важният и рядко използван акт на импийчмънт ще бъде използван рутинно за атакуване на бъдещи президенти. Не това са имали предвид нашите Основатели. Хубавото е, че републиканците НИКОГА не са били по-обединени. Ще спечелим.

    121 гласа
    36%
    64%
    210 гласа

Коментари

  • 1 Хер Флик

    14 4 Отговор
    Дъмб не е виновен! Природата е виновна.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор

  • 3 Дългият

    6 13 Отговор
    Гледам до момента за Клоуна са гласували 95 човека и си казвам...тези в час ли са....

    Коментиран от #7

  • 4 до дългия

    10 5 Отговор
    В час сме,вие сте междучасие!

    Коментиран от #6

  • 5 Буш беше много по голям

    9 1 Отговор
    клоун, две войни разпали, трилион долара на червено, да не говорим за войниците и местните убити. Ама сега се прави на художник. Че и два пъти го избраха.
  • 6 Дългият

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "до дългия":

    Да си американец донякъде да те разбере човек.Но тоз Шут бърка нещата на Европа,скара се със сумати държави и да му се кефите...означава само едно....че не сте в час....

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор

  • 9 Марони

    3 1 Отговор
    Демократите ми заприличаха на нашето БСП!Търсят под вола теле.Президентите им правят Америка слаба и лъжат под клетва,като саксофониста Клинтън!Нямат шанс срещу Тръмп.
  • 10 ЦарВул

    4 1 Отговор
    Пука ми на ХЕЯ за КРАВАРНИКА!!И всички да ги няма още по добре!!А тоа перчемлия маймун да оди в Африка при родата и да не лае като КУЧЕ НА АБА!!ДОГОДИНА ЩЕ ГО ИЗДУХАТ И ЩЕ ДОЙДЕ ДРУГ ОЩЕ ПО НАГЪЛ И ТЪПОГЛАВ!,НО ПОНЕ ЩЕ ИМА ПО ХУБАВА ПРИЧЕСКА!ВИЖ НА ТОА ЖЕНКАТА/но тя не е краварка/бих я онодил отвсякъде!!
  • 11 пролетарии от всички страни

    5 0 Отговор
    Не ми обяснявайте, че някой може да стане милионер или милиардер, само защото бил много умен и честен! Не ми обяснявайте, че е свалил кожите на хиляди хора, че не е ограбил децата им, че не е малил и лъгал, че не е крил данъци, а може би и разплакал много майки, жени и деца, чрез убийства.
  • 12 бай Шиле

    2 1 Отговор
    Бай Дончо е пич.Хилари да ходи в пенсия.
  • 13 стоян георгиев

    1 1 Отговор
    всички фенове на путин на барикадата в защита на руския шпионин в белия дом.голям парадокс се постига.тук мразещите сащ са много заинтерасовани америка да има добър президент!!!или пък е точно обратното.малоумния тъпак е изключително удобен за съветските фенове и провалите му в политиката ги радват,затова и лицемерно го защитават въпреки че го презират.типична съветска лицемерна позиция!
  • 14 1912

    3 1 Отговор
    Давай Бай Дончо!!! Покажи на всички, че си манаф и ще ги ръгаш ония мощно!!?!Понеже Пловдив е Градът с най-много манафи на глава от населението - което е по-голяма гордост за нас от това, че сме най-красивият и най-древният град в Европа - ние щи ти ВЛЕЗЕМ в положение!
  • 15 Ейбръхам Линкълн

    1 1 Отговор
    Демократите не могат да се примирят все още от загубата на Хилъри. Това е така, защото едрият капитал(Билдеберги,масони и т.н.) бяха решили тя да бъде президент. И бяха повече от сигурни. И когато "клоунът" Тръмп им измъкна победата те направо освирепяха. Та помощ от Русия ли не беше, та тайни разговори със Зеленски ли не беше.... Народът казва:"Кучето си лае, керванът си върви..." Факт е обаче, че икономиката на САЩ дръпна много напред, а това е най-важното.

    Коментиран от #16

  • 16 Дългият

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Ейбръхам Линкълн":

    Теб какво те грее че икономиката на САЩ е дръпнала....гледай икономиката на Европа да е напред,ние сме в Европа.Нека да се развива САЩ но да не е за сметка на Европа...Трудни сте за разбиране...

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта