Last news in Fakti

4 Май, 2024 08:26 1 093 2

Неблагоприятен ден, изпълнен с трудности и неуспехи

  • лунен календар-
  • астропрогноза

По-добре е да посветите този ден на почивка или вътрешно търсене, съветват астролозите

Неблагоприятен ден, изпълнен с трудности и неуспехи - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Риби до 23:42 ч. на 4 май

Ще получим приятен бонус от Риби и ще се радваме на внезапно изостряне на интуицията. Ставаме по-чувствителни, състрадателни, отзивчиви, мечтателни. Лесно е човек да се поддаде на силното психологическото въздействие на околните. Въображението става активно. Като цяло дните на Риби са идеални за всяка художествена дейност, творчески дейности. Препоръчва се да се обърне повече внимание на духовния свят, тъй като в този момент психическите способности на човек достигат своя максимум. Трябва да сте внимателни в областта на любовните отношения. Често в този лунен период човек гледа на света през розови очила.

Уязвими са предимно ходилата и пръстите на краката. Трябва да се отбележи, че всичко, което се употребява в дните на Риби: никотин, алкохол, храна, наркотици, има двоен вреден ефект върху организма.

Лунен календар: 26 лунен ден от 04:23 ч. на 4 май до 04:46 ч. на 5 май

Неблагоприятен ден. Днес не само външният свят, но и вие самите, можете да си навредите. В този ден по-често от обикновено хората преживяват неуспехи и се сблъскват с трудности, които може да изглеждат неразрешими - вътрешно нараства чувство на несигурност и разочарование. Това не е най-подходящият ден за вземане на важни решения или започване на нови проекти. По-добре е да посветите този ден на почивка или вътрешно търсене.

Символ на деня е жабата, блатото. В мистична интерпретация Жабата служи като източник на мъдрост (като змията), но не всичко е толкова просто. Да се ​​надяваме, че 26 лунен ден ще премине лесно и ще донесе някакви ползи, в никакъв случай не бива. Пасивен период. Пазете се от кражба не само на вещи, но и на мисли и идеи днес!

Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, дори ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. Не си струва да се предприема и започва нищо, тъй като по-скоро ще донесе само загуби и вреда.

Тежък период, когато трябва да съберете своите физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко случващо се с известна доза ирония и не губете чувството си за хумор. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще. Светло сините нюанси привличат късмет.

За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, разправии и скандали. Това е един от опасните и критични дни на лунния календар, през който хората са предразположени повече към конфликти и агресия. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате внимателно с кого да общувате. Не говорете твърде много, по-скоро слушайте, бъдете сдържани. Не се препоръчва физическото натоварване. По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение.

Подстригване не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.