Last news in Fakti

25 Април, 2024 09:46 1 774 19

Костадин Паскалев: Не ние сме инициирали участието на Ваня Григорова в изборите. Тя пожела да говори с нас

  • костадин паскалев-
  • левицата-
  • ваня григорова-
  • избори

"Проведохме два разговора по два часа и половина. Нашите разбирания не бяха приети, бяха ни предложени условия, които за нас са неприемливи", коментира председателят на коалиционния съвет на "Левицата"

Костадин Паскалев: Не ние сме инициирали участието на Ваня Григорова в изборите. Тя пожела да говори с нас  - 1
Снимка: bTV

"Беше поискан разговор с нас от Ваня Григорова, ние не сме инициирали участието на Ваня Григорова в изборите, тя пожела да разговаря с нас. Проведохме два разговора по два часа и половина. Нашите разбирания не бяха приети, бяха ни предложени условия, които за нас са неприемливи". Това заяви председателят на коалиционния съвет на "Левицата" Костадин Паскалев в "Тази сутрин" по bTV.
"Има три основни пункта, по които не се разбрахме – желанието на Ваня Григорова да взима еднолични решения по отношение на политиката, приоритетите и кадровото обезпечаване на представителството на "Левицата" в изборите", обясни Паскалев.

По думите му "Левицата" не е инициирала разговори с Ваня Григорова за участие в парламентарните избори поради това, че процесът за избор на кмет в столицата не е приключил.

"Предстои ни все още завършване на това съдебно производство. Когато имате съдебно производство и вие сте го инициирали, трябва да изчакате неговия край. Тя каза, че Столична община ѝ е била тясна като място да се реализира политика или чрез инструментите, които разполага Общинският съвет, не може да постигне тези цели, които се формулирала", каза Паскалев.

По думите му процесът на обединение на "Левицата" е в бъдеще и за съжаление – не сега.
"Мая Манолова винаги е била в "Левицата", в навечерието на предстоящите избори тя предпочете да проведе самостоятелни разговори с други субекти, създадоха коалиция и в нея участват два политически субекта, които бяха поканени на разговорите с нас. Запазил съм добри отношения и с Мая Манолова, и с Ваня Григорова, никога не сме стигали до ситуация да си казваме тежки думи. Но винаги съм твърдял, че в политиката, докато не се научим да говорим истината, нищо добро не ни чака", каза председателят на коалиционния съвет на "Левицата" Костадин Паскалев.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хохохо

    26 2 Отговор
    Ами напористо лилавото . Тясна и била столична община :)
  • 3 Продукт

    19 6 Отговор
    Ванчиту е продукт на нпо-тата на Шорьош. Тя е твърдо за толерантност към жиндърията и гостите архитекти и инженери. Да не говорим, че в една тълпа между архитекти и доктори, така ще се слее с тях, че мож се изгуби

    Коментиран от #10

  • 4 Селянин

    25 11 Отговор
    Троянски кон е Ваня, пратен от посолството да отклонява гласове от Възраждане, че страх ги тресе от пробуждащия се Лъв Балкански.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Калъчев

    5 16 Отговор
    Курнелията е скрит агент за влияние на запада, внедрена от редиците на СДС. Основна задача: разбиване на БСП и разлагане на лявото политическо пространство с постоянно фабрикувани интриги и конфликти, водещи да перманентно разединение отделните движения, на всички мъдри инициатори. роене на партията да пълното и обезличаване и заличаване. Докато тая не бъде елиминирана от поста председател на БСП, обединена левица няма да има.

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Кой и е казал

    23 1 Отговор
    Някой е подвел госпожата, че става за всичко. Даваме и безплатен съвет, погледни пчеличката Мая, която си мислеше, че е Човека партия а сега се чуди къде да се навре, но след нея освен едни измъчени майки, друг никой не я следва. Григорова има амбиции, но само с плямпане на празни приказки и високо самочувствие нищо не се получава. Покритие никакво. Подведе много от БСП, но се издъни. Двете дами са бита карта. Никой не вярва на лъжци и грандомани.
  • 9 редник

    11 1 Отговор
    / Тя каза, че Столична община ѝ е била тясна като място да се реализира политика../

    Отдавна, отдавна, преди повече от век поетът е дал решение:

    Манастирът тесен за мойта душа е.
    ...
    Рече и излезе.
  • 10 Върбов клин

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "Продукт":

    Ванчуту няколко пъти я напъваха да си каже възгледите по Истанбулската конвенция и всеки път се изсулваше като върбови клин.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Зевзек

    7 8 Отговор
    Ваня Григорова 2 часа повтаря: Старите червени опитни в лъжата, корупцията, далавири ... политици-бивши комунисти/червени другари/, като Паскалев и Дончева вън от листите и новия бг. парламент.

    Паскалев и Дончева: Ама как така другарко Григорова. Ние некадърните другари, имаме огромни заслуги за съсирването на България. Не може така да ни махнете от листите и от държавната хранилка. Ние цял живот сме научени да сме на държавна хранилка. Не сме навършили пенсионна възраст и не можем да получаваме привилегирована пенсия от 3400 лева весечно. Дайте ни още по един депутатски мандат та да го добутаме до привилегирована държавна пенсия от 3400 лева.

    Коментиран от #14

  • 13 ГЕРБ=ДПС=БСП

    7 9 Отговор
    Старите комунисти като Паскалев, Дончева, Гоце, Румен Петков, Георги Гергов, Димитър Дъбов ... докараха България до сегашното състояние на кочината на Бойко Пеевски.

    Ако Корнелия Нинова и Ваня Григорова, успеят да изритат от депутатските столове по-дъптите комунисти. Това ще е добро за България.
  • 14 Чума

    15 1 Отговор

    До коментар #12 от "Зевзек":

    Ванчето, след като си е самодостатъчна и си въобразява, че постигнатите % на местния вот са си лично нейна заслуга, да се яви самостоятелно, а не да търси изхабени комунистически рикошети! Тя не осъзнава, но вече изгоря като фойерверк на празнична заря - светне, блесне и угасне! Един прочетен вестник!
  • 15 Един

    8 2 Отговор
    Григорова е втора Нинова!Има толкова млади хора умни и начетени и талантливи в партията старите ще ги прогонят.Не казвам че Нинова и Григорова са стари ,но са заядливи и жадни за власт.Тази партия докато не се преобразува ,няма да печели.Ще става по-лошо. -Госпожи, дайте път на младите хора,помагайте им.Стига сте налагали своето мнение!Който не мисли като вас,значи е враг.
  • 16 135

    10 1 Отговор
    Не може да бъде. Костадин Паскалев все пак беше сериозен политик и сега да падне дотам да разговаря два пъти по два часа и половина с някаква разпасала се жена , с безумни претенции за цялата власт. Общината й била тясна, ами да отиде в махалата.
  • 17 ЕДГАР КЕЙСИ

    1 0 Отговор
    КОИ СТЕ ВИЕ БЕ "ПАСКАЛ"Е ............... ПОДЛОГИ НА ZEЛЕНИЯ ЧОРАП .............. ФАКТ !
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол