Last news in Fakti

17 Април, 2024 18:44 1 322 29

Адвокатът на Живко Коцев: Абсолютно не е извършил никакво престъпление

  • живко коцев-
  • мвр-
  • корупция-
  • крими-
  • конрабанда-
  • българия

Самият Живко Коцев излезе без да направи коментар

Адвокатът на Живко Коцев: Абсолютно не е извършил никакво престъпление - 1
Снимка: Нова телевизия

Какво се е случило и какви са действията, могат да ви информират единствено и само колегите от Прокуратурата. Това заяви адвокатът на бившия главен секретар на МВР Илиян Василев след разпита на Коцев в Антикорупционната комисия.

"Заедно с адвокат Доковска, нямаме съмнения, че Живко Коцев не е извършил абсолютно никакво престъпление", добави той.

"Очаквам да присъствате и когато оправдаят господин Живко Коцев или когато прекратят обвинението срещу него", обърна се Василев към представителите на медиите.

Самият Живко Коцев излезе без да направи коментар.

Припомняме, че бившият главен секретар на МВР беше призован по разследването за контрабанда в Агенция „Митници”.

Коцев дойде заедно с адвокатите си Илиян Василев и Даниела Доковска и влезе в сградата през заден вход.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Куче касичка

    28 5 Отговор
    Ама разбира се, той пудела е виновен, Жижи само кучешка бисквитка му е носил!?
  • 2 Язовец

    31 4 Отговор
    Всеки адвокат ще каже същото за клиента си. Това му е работата.
  • 3 ФЕЙК

    21 1 Отговор
    Някой да не си помисли, че във висшите етажи на властта има престъпници ! НЯМА ! Поради намаляването на престъпността полицаи и прокурори от време на време правят по някое НЕпрестъпление, колкото да не са без работа и оправдаят съществуването си !
  • 4 ХАХАХА

    29 2 Отговор
    Не е бе ,не е извършил престъпление ,ние пък как така си помислихме. Да ви ................ адвокатска!
  • 5 знаем, знаем

    20 1 Отговор
    то кучето беше
  • 6 педерасатанасов

    18 1 Отговор
    перфектният палицай за пълнене на чекмеджета
  • 7 замислен

    15 2 Отговор
    Е, па етичния кодекс не е ли нарушен? запознанство с "оперативно интересни хора", получаване на часовник за 50 (или 100 веднъж казват лева веднъж евро) минимални работни заплати от интересните хора като подарък? Това че пудела си има пачки и една дамаджана за фон не коментирам.
  • 8 верно то кога някой нещо е извършил

    13 2 Отговор
    Никой не се съмнява че виновен ,само след няколко месеца пак ще е на служба изпран и на нов пост този път ще е маймунка няма да е пудел .сещай се куме само часовника е 50к а парите което е взел само той и тези който са му дали знаят .абе генерал наско къде ?

    Коментиран от #10, #13, #16, #18

  • 9 Мисля, че ...

    9 10 Отговор
    Бившият главен секретар на МВР Живко Коцев е Невинен! Мисля, че е поръчка на Боко да го отстранят, за да не им пречи за изборните измами и купуване на вот!

    Коментиран от #12

  • 10 Ааааз

    7 7 Отговор

    До коментар #8 от "верно то кога някой нещо е извършил":

    Аз се съмнямам, че Живко Коцев е виновен!
  • 11 верваме

    10 4 Отговор
    така е не е извършил престъпление също както шиши боко и още там 240 подлоги…
  • 12 аз мисля че хормоните за смяна на пола

    12 3 Отговор

    До коментар #9 от "Мисля, че ...":

    са в критична дози , аз пък без да симпатизирам на герб и дпс беше ясно че кирчо и кокорчо без измама няма да вземат и 5% а да не забравя генарал наско и ицко дб .абе генерал наско хем стана шаферка хем се прави на пудел
  • 13 Мнение

    5 7 Отговор

    До коментар #8 от "верно то кога някой нещо е извършил":

    Пудели има колкото щеш. Всеки може да скалъпи фалшиви снимки. Програмки колкото щеш. Има фалшиви снимки с арестуван Путин, има фалшиви снимки и със "задържането" на Доналд Тръмп, Илон Мъск, който уж държи за ръката Мери Бара, главната изпълнителна директорка на "Дженеръл мотърс"... ти на всеки фейк ли вярваш. Ако снимките бяха истински нямаше да изтекат в жълто-кафявите медии, защото стават невалидни като доказателство.
  • 14 Възмутен

    11 6 Отговор
    В целият този скандален случай блясва образът на мутрата Борисов!

    Коментиран от #21, #25

  • 15 Картофа

    12 2 Отговор
    Разбира се че не е извършил нищо нередно човека, какви са тия глупости. Канили го бандити на море и яхти, той от къде да знае какви са! Подарили са му часовник за рожденния му ден. Това че струва € 50 000 е дреболия, важен е жестът, не стойността. Така че да е ясно, човекът е чист като млмина сълза .

    Коментиран от #17, #20

  • 16 Фейк снимки с пудели

    4 8 Отговор

    До коментар #8 от "верно то кога някой нещо е извършил":

    Никога досега не е било толкова лесно да се създават фалшиви изображения, които изглеждат напълно реалистични. Необходими са единствено интернет и програма, работеща с изкуствен интелект (ИИ). За секунди могат да се конструират фалшификати, които изглеждат напълно автентични. Тяхното разпространение в социалните мрежи е мълниеносно, а целта им често е дезинформация.
  • 17 А ти къде беше?

    4 6 Отговор

    До коментар #15 от "Картофа":

    Ти там ли беше? А къде е контрабандната стока? Къде са парите? Няма такива!

    Коментиран от #29

  • 18 Цитат

    7 4 Отговор

    До коментар #8 от "верно то кога някой нещо е извършил":

    "Мисля, че трябва да свикнем с факта, че всъщност не може да се вярва на нито едно изображение в интернет", предупреждава Антонио Крюгер от Университета на Заарланд.
  • 19 Професора

    3 1 Отговор
    Не е отстъпление да те 4укат контрабандисти
  • 20 Там е работата

    5 2 Отговор

    До коментар #15 от "Картофа":

    че те не са и бандити, бащата е работил в полицията, а после е бил шеф на агенцията за аквакултури и риболовство. Борисов ги е заплашил, че ще ги направи на кайма и ще изяде цялото им семейство . Това го каза открито в една от телевизиите
  • 21 Иванова

    6 3 Отговор

    До коментар #14 от "Възмутен":

    Отново активно мероприятие на Боковите копои от прокуратуратура, МВР и ДАНС. НЕКА СИ ПРИПОМНИМ ЗА ЕДНО ТАКОВА ПРЕЗ ЯНУАРИ 2023 г, КОЕТОЩЕ СТРУВА НА БЪЛГАРИЯ ТРИ МИЛИАРДА ДОЛАРА!!!. След спецакцията и обиските в сградата на Nexo в София прокуратурата обяви, че на четирима души от компанията са повдигнати обвинения. Причината са данни, че от 2018 до 12 януари 2022 г. в България, Великобритания, Швейцария и Кайманови острови са участвали в престъпна схема, а един от тях е ръководил организираната престъпна група. Групата била създадена с цел да извършва престъпления в страната и в чужбина престъпления – пране на пари, данъчни престъпления, компютърни измами и банкова дейност без лиценз, изброи преди повече от седмица шефът на следствието Борислав Сарафов. Имало и данни за трансфери от криптобанката към радикалната групировка "Хамас", заяви тогава държавното обвинение.
  • 22 Честен политик

    6 1 Отговор
    Ами не е , разбира се! Кучето е мозъка зад операцията. Затова парите са в кучето.
  • 23 Дон Корлеоне

    9 1 Отговор
    Абсолютен МАФИОТ със пагони е Коцев, от най гнусния тип, от тези облечени със власт.
  • 24 Валери

    5 2 Отговор
    Според българските адвокати в България няма нито един престъпник, убиец, измамник или участник в ОПГ...нито един. Според адвокатите в България техните клиенти са много болни, натопени, неразбрани и ... невинни. Няма доказателство, което български адвокати да признаят за достатъчно за да се повдигане обвинение, респективно осъждане, на техните клиенти.
  • 25 Зора

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "Възмутен":

    Вече за всички престъпления извършени от приближени, роднини, приятели, назначени и работещи за ПП/ДБ, както за депутати, директори, чиновници и други от ПП/ДБ....виновен е лично Бойко Борисов. Тъжно е, че в България има планктон, който вярва на тези дебилщини публикувани в парцалясите на Прокопиев, разпространявани в телевизиите на Черепа и публикувани в нета и разни сайтовезз от членове на сектата ПП/ДБ...
  • 26 Ха-ха-ха

    4 2 Отговор
    И тоя уж адвокат, май не е учил достатъчно.
  • 27 Рени

    3 2 Отговор
    Чета написаното от привържениците на ПП/ДБ и се сещам за оня виц: "Асан хванал Айшето на калъп... Айшето се развикала: Не е вярно, само ти се привижда, тя съседката разправя за мен едни лъжи..."
  • 28 123456

    5 2 Отговор
    на такива адвокати трябва да им се натъпче по една пачка от 100лв (фалшиви като начало) в устата и да се потопят в една кофа да се оцъклят ... само така съвестта се връща в мозъка ...
  • 29 А ти

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "А ти къде беше?":

    А ти да не им светеше та знеш че няма?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове