Last news in Fakti

17 Април, 2024 13:15 1 098 5

Джони Деп възнамерява да купи средновековен замък в Италия

  • джони деп-
  • средновековен замък-
  • италия

Жителите на града не искат холивудската звезда за съсед

Джони Деп възнамерява да купи средновековен замък в Италия - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен замък в италианската провинция, но градът не е очарован новия си съсед.

Актьорът наскоро обиколил замък в Монталто Дора, Италия - малък град с малко над 3000 души, като потенциално допълнение към портфолиото му от недвижими имоти, предаде TMZ.

Все още нищо не е официално, но Деп сериозно обмисля покупката. Замъкът се оценява на около 4 милиона долара и се продава.

Жителите на града не са развълнувани от идеята Джони Деп да се премести при тях, но въпреки това актьорът ще им докаже, че грешат, ако реши да го вземе.

Според източници на изданието Деп е обещал да спази всички разпоредби и насоки при евентуална покупка на имота.

Кметът на града, Ренцо Галето, каза пред Post, че Джони може да не е най-добрият съсед, като вероятно щял да причини повече вреда, отколкото полза, особено икономически, пише "Телеграф".

Замъкът се намира на върха на хълм с живописна гледка и разполага с 11 спални, 13 бани и параклис от 15-ти век. Имотът включва и по-малък замък и селска къща.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оценка

    3 0 Отговор
    Замъкът ще бъде населяван от италиански пирати. После ще отплават към Карибите. И Т.Н.
  • 2 ТАКА ЛИ

    4 0 Отговор
    сигурно ще ги пита дали са съгласни ,в жабарско е пълно със занемарени замъци някои ги ползват единствено за винарски изби/ че имат мазета с асансьори толкова са дълбоки/ таман ще го постегне....

    Коментиран от #4

  • 3 факуса

    1 1 Отговор
    ами да,що им е още един ангал
  • 4 винето асфалтянин

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ТАКА ЛИ":

    Цената му е обявена от италианска агенция на 4,85 млн.евро. Къде ги видяха тия 4 млн.долара остават загадка. Освен това тоя замък ще глътне бая кинти за да стане за живеене, защото изглежда бая зле на видеото в тубата.

    Коментиран от #5

  • 5 ха, ха

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "винето асфалтянин":

    То пък Джони се е затичал да живее точно там,само го добавя към портфолиото му от недвижими имоти за фукня.