Last news in Fakti

28 Март, 2024 11:56 1 087 3

Арнолд Шварценегер сподели, че му е поставен пейсмейкър

  • арнолд шварценегер-
  • пейсмейкър-
  • сърце-
  • операция-
  • актьор

Звездата сподели, че операцията се е състояла в понеделник

Арнолд Шварценегер сподели, че му е поставен пейсмейкър - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Екшън звездата и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер сподели, че е претърпял операция за поставяне на пейсмейкър, пише сайтът Дедлайн.

"Миналия понеделник ми направиха операция и вече съм малко повече машина: Имам си пейсмейкър", каза 76-годишният "Терминатор" в подкаста си Arnold's Pump Club.

"Преди всичко искам да знаете, че се справям чудесно! В понеделник ме оперираха, а в петък вече бях на голямо екологично събитие с моята приятелка и колежка Джейн Фонда. Никой никога не би си помислил, че седмицата ми е започнала с операция", обясни Арнолд Шварценегер за промяната в здравословното му състояние.

Актьорът изрази своята благодарност на целия екип в клиниката в Кливланд, където се е оперирал. Шварценегер каза, че всички лекари и медицински сестри са положили изключителни грижи за него и са направили операцията възможно най-безболезнена, пише БТА.

През 1997 г. Арнолд Шварценегер претърпя отворена операция на сърцето за подмяна на пулмоналната и аортната клапа. Обикновено с трайност от 12 до 15 години, през 2018 г. и 2020 г. той се подложи на операция за смяната им.

Здравословните промени не спират екшън звездата да твори и да участва в различни проекти. Сред предстоящите занимания на Шварценегер са екшън филмът Breakout и празничната семейна комедия The Man With The Bag. Миналата година Арнолд участва в сериала FUBAR на стрийминг платформата Нетфликс.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    8 3 Отговор
    Бат Арни е голяма работа.
  • 2 Гост

    11 0 Отговор
    То от блъскане и химикали се е разцентровал. Има късмет ,че е жив доста такива като него са мъртви или са повредени от мания за мускули.
  • 3 Анаболист

    6 0 Отговор
    Сър.