Last news in Fakti
17 Април, 2024 5360

Чий е служебният кабинет?


  • Корнелия Нинова лидер на БСП Борисов директно заплаши служебния премиер. На кого и в какво качество лидер на партия предлага и преговаря за кадровите назначения в служебния кабинет, който трябваше да проведе честни избори равно отдалечен от всички партии!?Някой има ли още съмнения чий е този уж служебен кабинет? Току- що Борисов призна, че е негов. Редил го, договарял го е, нарежда му, заплашва...
  • Бойко Борисов лидер на ГЕРБ За външния министър ние не носим никаква отговорност. И ако Главчев не го смени, няма да има никаква подкрепа. Защото той променя доктрината, която имаха външно министерство, Министерство на отбраната и нашата партия. Ако Димитър Главчев не се съобрази с препоръката да смени Стефан Димитров, ще направя да се съобрази впоследствие.

    697 гласа
    91%
    9%
    67 гласа

Коментари

  • 1 Дааа

    91 5 Отговор
    Бою да свали овчата кожа, че му е тясна! Не че не му приляга...
  • 2 Мафия

    114 6 Отговор
    Този мафиот докога ще бъде на политическата сцена. Осъзнайте се овце.

    Коментиран от #4, #26

  • 3 кое още не ви е ясно

    83 4 Отговор
    Не се обяснявайте ББ нареди кой министър да се сменя и кой да се сложи на негово място.Кабинета уж на народа независим ма живота е друго нещо.
  • 4 той не е виновен

    68 10 Отговор

    До коментар #2 от "Мафия":

    Докато ПП и ДБ ни го пробутват изпран и освежен след избори..

    Коментиран от #9

  • 5 играча

    69 3 Отговор
    Когато някога си бил момче за всичко и след това имаш възможност да властваш ето това се получава
  • 6 Главчев е

    52 4 Отговор
    Прекрасен човек за касиер в счетоводство честен коректен и послушен.

  • 7 Цицоманов

    55 3 Отговор
    Малко се стреля в таз държава, скоро гръмнаха един уж нотариус . Пак са объркали човека или редът ...
    Иначе ако бяха гръмнали правилния човек , уухххуууу национален празник щеше да е и 3-4 партии по-малко на изборите.
  • 8 Не знач чие е служебното правителство...

    42 5 Отговор
    Не знач чие е служебното правителство... НО! Това Държава ли е! Това е Измет! От най-долен клас! Тотална Разруха! Тотален Разврат! И Анархия! Какво ме интересува външната политика когато В тази страна Здравия Мародерства болните и хората с увреждания ! Което е Държавна политика на най високо ниво! Къде са правата но хората с Увреждания? На едни дадени на други Отнети! Сякаш тук няма Конвенция на ООН за правата на хората с увреждания! Каква е тази Репресивна Грабителска политика? Докато си здрав горе -долу Добре! Изпаднеш ли Ще ти вземат Душата като Хиени! И Хората и Държавата с нейното Мародерско Законодателство! С какво тази защитава хората с увреждания? С Тормоз, Ограбване и Геноцид ли? Какъв Омбудсман, Каква съдебна система, каква Прокуратура! Какво Народно събрание! Какъв министерски съвет! Сякаш тук няма Закони и Конституция.

    Коментиран от #10

  • 9 пери

    34 9 Отговор

    До коментар #4 от "той не е виновен":

    Много изтъркана опорка. Как не разбрахте, че без прокурор няма как Бою да не бъде изпран. Нали ПП/ДБ се опитаха да му потърсят сметка? Нали Рашков го арестува? Е, като няма кой да го обвини, какво повече да направят? Сглобиха се с гербавите, за да ги следят изкъсо и да не им позволяват да се вихрят и крадат. Ама гербавите, итн и Дебелян толкоз очерниха ПП/ДБ чрез медиите си, че успяха да облъчат маса народ. Не изритаме ли гербави и дпс-то от властта, оправия няма. Пък ти продължавай с опорката, че изпрали Бою.

    Коментиран от #11, #12

  • 10 Цицоманов

    31 3 Отговор

    До коментар #8 от "Не знач чие е служебното правителство...":

    Хе, че точно тия неща дет си ги изброил ги има баш заради външната ни политика, и ся ако се сетиш кой аджеба ни граби най безцеремонно - един оттатък Атлантика ! Оня ден доди някъв заместни държавен секретар и каза тоз външен да се смени и айде Боко щото му държат паричките веднага изригна.
    Това е чиста проба държавна измяна - америнаците му държат парите , а той прави всичко против интересите на собствената си държава в интерес на САЩ ! Ма иди го обясни на бая ти Ганя - гербераст , дето се отъждествява с баце !
  • 11 Куронага

    10 13 Отговор

    До коментар #9 от "пери":

    Айде поредния полезен идиоттин ! Те се събраха с тях за да крадат наравно с тях бе!
    Очерняли ги медиите , я погледни колко участия имат ПП в медиите 30-40 към 2 до 7-8 спрямо ИТН.
    За Възраждане да не говорим пък. На всичкото отгоре бива ли да си толкова тъп че да се снимаш чак с пачките и бандюгите, сигурно насила ги накараха .
  • 12 Из-пери

    13 9 Отговор

    До коментар #9 от "пери":

    Опорките ги ръсиш ти, точно ПП-ДБ върнаха Боко във властта, като най-нагло излъгаха избирятелите си... Били се "сглобили" с него, за да го следели да не краде - е страшен виц е това, значи като искаш да попречиш на някого да краде, го правиш партньор, така ли?!? Мястото на крадците е в затвора, а когато се съюзиш с крадец, ставаш като него... Което в случая е факт!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор

  • 14 Електра🇪🇺🇱🇷🇺🇦🇧🇬

    5 17 Отговор
    Гледам и не вярвам на ушити си, Краднелия или госпожа лъжа плюе по Бойко, че е призовал Главчев да смени един комуняк и един шарлатанин, и по този начин служебното правителство било негово. Питам след като тая лъжкиня говори защо Борисов призовава, защо тогава тя призовава Прецидента Крадеф да не ги сменя. То е ясно, че Крадеф е неин, и значи ли, че досега служебните му правителства ги е редило гнусното Импексово бабе. И няма ли поне един що годе буден Гербер да и го каже...
  • 15 ЛАШКО

    7 2 Отговор
    ПРЕЗ ПАНТАЛОНИТЕ С 200-ТА .......:))))))
  • 16 ЧОВЕК

    13 2 Отговор
    РАЗРУХАТАНА ДЪРЖАВАТА Я ПРАВИМ НИЕ! КУЧЕТО СКАЧА СПОРЕД ТОЯГАТА. АКО БЯХМЕ НАРОД ТОВА В БЪЛГАРИЯ НЯМАШЕ КАК ДА СЕ СЛУЧИ! НИЕ ИМ ПОДНАСЯМЕ НА ПРЕ..СТЪПНИ...ЦИТЕ ВСИЧКО НА ТЕПСИЯ, С БЕЗДУШИЕТО СИ. АКО БЯХМЕ НАРОД, КОГАТО ОТВОРИХА КОНСТИТУЦИЯТА ЗА ДА Я ПРОМЕНЯТ, В ЧАСТТА НА ПРАВАТА И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА, А ТОВА САМО ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ МОЖЕ ДА ГО ПРАВИ, ЩЯХМЕ ВСИЧКИ ДА СМЕ НА ПЛОЩАДА И ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, А НЕ ДА Я ПРАВЯТ НА БОЗАДЖИЙСКИ ТЕФТЕР, НЕФЕЛНИ ЮРИДИЧЕСКИ, ЛИЦА С ОТНЕТИ ЮРИДИЧЕСКИ ПРАВА. КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД СЪЩО Е НА ТОЗИ, КОЙТО СЕГА СЕ ПРАВИ НА НИ ЛУК ЯЛ, НИ ЛУК МИРИСАЛ, ИНАЧЕ ЩЕШЕ ЛИ ПОЛОВИН ГОДИНА ДА МЪЛЧИ НА ПОДАДЕНИТЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТА ВЪЗРАЖЕНИЯ, ЧЕ ТОВА Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО. в МОМЕНТА ТОЗИ НИ КАЗВА ТОВА И НИ СЕ ИЗ..ПЛ..ЮВА В ЛИЦАТА, ЗАЩОТО СМЕ СЕ ДОКАЗАЛИ ПРЕД НЕГО, ЧЕ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор

  • 18 българин 777

    8 1 Отговор
    МАФИЯ
  • 19 анонимин

    13 1 Отговор
    Мафията си има служебен кабинет!Пак за тях гласувайте!!!
  • 20 Натурал

    9 0 Отговор
    Корни...удари ги в земята....гадовете ниедни..

  • 21 морски

    11 1 Отговор
    Буда да не би да е цар я го вкарайте във затвора та да укротне държавата!!!!!!!!
  • 22 Слави

    3 5 Отговор
    Няма по голям от Бойко сикаджията
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор

  • 24 КРОКОДИЛА

    1 2 Отговор
    НИНОВА КРАДЕ НАРОДА ...................
  • 25 НАГЛОСТА

    4 2 Отговор
    НАГЛОСТА НА НАГЛЕЦА
    Новият български игрален филм
    Режисьор Делян Пеевски
    Вглавната роля НАГЛЕЦА
    Масовка: всички от герб и дпс
  • 26 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мафия":

    Той поне направи много неща, лошото е , че дойдоха много по гладни и алчни от него
  • 27 факти и само истински

    1 0 Отговор
    единствено виновни този мастит шеф на една уж демократичната партия герб са тези от ПП! ГЕРБ са по зле от БКП преди 89 година властта и управлението са еднолични добре го е обучил ТАТО в периода в ,който уж го пазеше /не се сещам от кой/?ПП с всичките си маневри и постановки го препраха и го направиха чист като момина сълза... много къса памет имаме и частична амнезия забравихме за безкрайните протести в триъгълника на властта какво беше основното мото и искания... и сега пак управлява държавата ни ,пусна и лакомите кире канадецо и кокоратия счетоводител в далаверата за да не му се мотат в краката и да има лапане за всички богата държава сме?! всички са доволни и уж се карат за демокрацията ,правосъдието и корупцията едно и също от сабалем до късни доби, няма такъв филм въртят го до затъпяване вече с години...

    Коментиран от #28

  • 28 слави

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "факти и само истински":

    беше прав няма такава държава ,няма такъв народ сготвиха го и него бързо ,бързо с компромати ,постановки и откровени лъжи това са съвременните ни политици нагли ,безскруполни и лакоми за власт и пари

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта