Last news in Fakti
15 Април, 2024 8867

Кой стои зад контрабандата по турската граница?


  • Левон Хампарцумян банкер Ако махнем източниците на ново богатство, контрабандата е един от големите бизнеси. Границата с Турция е на едни от най-големите търговски потоци в света. Контрабандата продължава да съществува като бизнес, без значение от политическата констелация, която управлява. Имаме разчистване на сметки в митниците, които обаче може да доведат и до разчистване на ситуацията, но това не е задължително и автоматично. Говорим за големи структури, които включват части от държавата и криминалния контингент. Напълно независим!
  • Емил Димитров – Ревизоро бивш директор на Агенция Митници В митниците се случва едно пренареждане. Самият факт, че слагаш за зам.-директор човек извън системата, после го правиш директор. Това е за да не се случи нищо ли? В един момент може да останеш с впечатление, че ДАНС се бори срещу самата себе си. Не е така, но самият факт, че бяха намерени камиони, не е добре. Трудно могат да бъдат свързани с Петя Банкова. До този момент контрабанда не видяхме. Това, че аз познавам вас, вие познавате него, той познава нея, нищо не значи. Главчев не заслужава всичко това нещо. Всички се отрекоха от него. Не върви "изчегъртване", няма за кога. В Митниците няма време за смяна на хора.

    543 гласа
    85%
    15%
    89 гласа

Коментари

  • 1 ТаУмВзе

    74 3 Отговор
    Как се Избира, измежду двама търгаша?

    Коментиран от #5

  • 2 коко

    56 3 Отговор
    мафията се е сраснала с тия 240-мо-----и
  • 3 Лика -

    84 4 Отговор
    прилика ! Вземи единия , удари другия ! И двамата правили и лапнали милиони от неща , за които нито са учили и нито ги разбират ! От такива България е на такъв хал !
  • 4 има един стар

    16 0 Отговор
    контрабандист , няма крака и дясна ръка . едноок е и с огромен белег на бузата от мачете . никой не го е виждал . носят се легенди в ъндърграунда и групировките . по-добре да си умре без да го знаем .
  • 5 Цицоманов

    59 2 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Аслъ . Те и двамата нищо не казват пък и туй дето са казали общо взето е идентично , аз много не виждам къде е спора. Ама Хампарцумяна когато и да му удариш един шамар все ще е късно и малко.
  • 6 Време е такива по затворите!

    45 2 Отговор
    ДПС и ГЕРБ държат мафиотските структури в България!!!

  • 7 любител

    29 3 Отговор
    изключително тъп въпрос всички в бегето даже и децата от детската градина знаят че страната се управлява и краде от една шепа хора от ГЕРБ ДПС наречени мафия към които сега се присламчиха и пепета и дебета.

    Коментиран от #8

  • 8 ПЕПЕТА и БСП си ги имаме отдавна

    17 0 Отговор

    До коментар #7 от "любител":

    Само, че имената на партиите са сменени, а не хората.
  • 9 анонимин

    8 2 Отговор
    Докато има хора които гласуват за мафията-Герб и Дпс,които не искаха промени в събебната власт-ТАКА ЩЕ Е!
  • 10 Бай ви Ганя ви казва

    1 0 Отговор
    Бой,глад и стригане на овцете.А за нас пачките...
  • 11 Бойко Борисов

    0 0 Отговор
    Говорили си двама.Ама да не забравите да се отчетете да не ви сменя като безполезни.
  • 12 Не пипайте Паскал, тим и маджо

    0 0 Отговор
    Не пипайте

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта