23 Юни, 2017 17:29 8 340 4

Меси пасти да яде! Вижте този гол (ВИДЕО)

  • виляреал-
  • барселона-
  • гол-
  • дете-
  • удар

Шедьовър на футболния терен...

Меси пасти да яде! Вижте този гол (ВИДЕО) - 1

Детско-юношеската школа на Барселона определено е една от най-добрите в световен мащаб. Кадрите, които излизат от нея, се превръщат в истински звезди.

Отборът на каталунците до 12 години може да се похвали с диамант в състава си – Жерар Ернандес, който вкара страхотен гол срещу Виляреал.

Барселона водеха с 2:1 в резултата и веднага след като биха център талантливият футболист реши да отправи удар към противниковата врата от далечно разстояние.

Изстрелът изненада вратаря на Виляреал, който беше излязъл няколко метра напред. Иска се истинска креативност и умения, за да вкараш подобен гол. Вижте кадрите:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 OMG WTF

    7 5 Отговор
    Уау.... Какъв невероятен гол!!! Това е първият такъв гол след център в световната история!!! Това момче е невероятно и 100% ще задмине Меси!!!
  • 2 Шаран БГ

    5 2 Отговор
    Обикновено такива невероятни голове са по-скоро плод на случайността ! Разбира се, че се иска добър поглед при съответното положение и майсторство при изпълнението . Но всеки спортист -за своето време. А времената се менят, променят се изискванията и условията почти при всички спортове. И Л.Меси си е ял пастите когато му е било времето. Също и Пеле, и Гаринча, и Боби Чарлтън, и още стотици виртуози в тази славна игра. И както се изказа на времето Е.А.До НАСИМЕНТО : " Имах невероятното щастие,никога да не бъда контузен сериозно !?" Завинаги пред очите ми ще остане невероятния талант Марко ван Бастен!! Нямаше спортно щастие. Така бе контузен, че по-вече не излезе на футболния терен ! Дай Боже, това момче да има спортно щастие и да бъде един от най-добрите за СВОЕТО ВРЕМЕ !!
  • 3 Vasik Atanasova

    1 3 Отговор
    и кво толкова има
    играе като на виенска с два удара
    боца пък ако влезе
    ами ако не беше влезнала щяха да му се смеят че ще прави гол
    от там
    ритнитопковци
  • 4 чичо митко

    1 0 Отговор
    Факти,защо не написахте нищо за юбилея на може би най-великия футболист в историят-МЕСИ?